FACTORY 4.0 CONFERENCE 2024

Suntem bucuroși să fim parteneri în cadrul celei de-a 5-a ediții a conferinței FACTORY 4.0 – eveniment dedicat transformării digitale, cu un accent special pe competențele digitale și pe Industria 4.0. , ce va avea loc în București, pe 17 octombrie 2024.

Alăturați-vă Forumului de investiții în producție FACTORY 4.0, unde experți de top, companii tehnologice de top, investitori, startup-uri inovatoare, oficiali guvernamentali și reprezentanți ai asociațiilor profesionale se vor reuni pentru a modela viitorul.

Printre principalele subiecte ce vor fi abordate în cadrul evenimentului se numără: AI și învățare automată, industrializare digitală, energie pentru industrie, securitate cibernetică cuantică, automatizare robotică și logistică, cercetare și transfer de tehnologie.

Organizația Femeilor Antreprenor va fi reprezentată de către colega noastră Ana-Maria Icătoiu, prim-vicepreședintă OFA, ce va participa în calitate de speaker al celui de-al doilea panel de discuții cu tema ”Energy for Industry”, ce va avea loc joi, 17 octombrie, începând cu ora 15:00.

Detalii despre subiectele abordate și speakerii invitați aici

Participă la Conferința FACTORY 4.0 și descoperă viitorul producției inteligente! Aceasta este o oportunitate unică de a explora noile tendințe în automatizare, inteligență artificială, IoT industrial și soluții inovatoare care transformă fabricile de astăzi în unități de producție digitalizate și eficiente.

DETALII ȘI BILETE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *