Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România (OFA UGIR), alături de Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași (FEAA) și AGEO Events a organizat vineri, 05 mai – ”Networking & Business Plan Pitching Session” – un eveniment de interes pentru studenții ce doresc să devină antreprenori în viitorul apropiat. 

Evenimentul a fost organizat prin programul OFA STARTUP ANGELS, ce își dorește să ajute tinerii în dezvoltarea unor business de tip start-up.

Sala AGEO White Room, a găzduit peste 70 de studenți din anul III din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea management, ce au prezentat, în 15 echipe, planuri de afaceri de tip business canva în domenii precum: IT și dezvoltare de aplicații, HoReCa, construcții, medical, infrastructură, dezvoltare și închiriere de bunuri imobiliare. 

În acest demers, studenții au fost coordonați și au primit sprijin de specialitate, foarte valoros în realizarea planului de afaceri tip canvas, prin programul de pregătire antreprenorială coordonat de către doamna lector. univ. dr. Anca Clipa, profesor în cadrul FEAA IAȘI. 

Planurile de afaceri au fost evaluate, iar studenții au primit feedback în timp real din partea celor 10 antreprenori și specialiști prezenți în sală. 

Printre cele mai apreciate planuri de afaceri și care au primit maxim de voturi din partea specialiștilor prezenți, se numără:

GLUCOMETRU

 

Dezvoltarea unui dispozitiv de tip NFC montat sub pielea pacientului pentru măsurarea glicemiei

 

Plan de afaceri ce aparține 

ECHIPEI #14:

Nedelcu Cosmin – Gabriel
Roșu Ioana
Purcaru Darius – Vasile
Popa Mihaela – Gabriela
Vamanu Giulian

 

Dezvoltarea unei

aplicații mobile

destinate studenților în ceea ce privește găsirea unui loc de practică pe parcursul anului universitar

 

Plan de afaceri ce aparține

ECHIPEI #1:

Cernenchi Alina
Candu Cristina
Iosub Andreea
Ciovnicu Daniela

 

Realizarea unor

videoclipuri animate (desene)

care promvează educația financiară

 

Plan de afaceri ce aparține

ECHIPEI #3:

Sava Cristina

Lazăr Ramona

Sandu Amalia

Lefter Adrian

Galu Theodor

Evenimentul a fost moderat cu succes și carismă prin intermediul doamnei Amalia Georgescuvicepreședinte OFA UGIR Regiunea N – E și owner AGEO Events. 

Nu în cele din urmă dorim să le mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor care au făcut ca acest eveniment să fie posibil:

  • FEAA
  • AGEO Events
  • BIOCOMP
  • Club Afaceri.ro – sucursala Iași