Camelia Comșa
Școală de Make-up & Beauty

Cluj-Napoca
Votează

Numele meu este Camelia Comșa, sunt din Cluj-Napoca, am terminat Facultatea de Finanțe Contabilitate, de-a lungul timpului am avut diverse activități cu profil economic și comercial. Business-ul meu de suflet l-am dezvoltat din 2013, o școală de Make-up & Beauty pentru care sunt Trainer. Mi-am dorit să mă pregătesc în acest domeniu și să dau mai departe informațiile prin cursurile acreditate ANC de inițiere și perfecționare Make-up, dar și specializări pentru stilizare sprâncene, laminare gene și sprâncene, cosmetică.

Vreau să dezvolt mai departe această școală unde până în prezent am avut sute de cursante, să aduc cele mai actuale tehnici de machiaj, stilizare sprâncene și mai ales aparatură cosmetică de ultimă generație. 

Prin aceste cursuri pe care le țin, ajut cursantele să-și deschidă propria afacere și le susțin cu toate informațiile necesare economice pentru ca activitatea să fie desfășurată legal.

Totul pentru Frumusețea eternă a femeii!

Bularcă Georgiana
Felicity Store

Cluj-Napoca
Votează

Proiectul la care noi lucrăm este despre cei care creează și cei care poartă bijuterii / accesorii. Ne propunem să dezvoltăm în România o tehnică originală de prelucrare a rășinii pentru fabricarea accesoriilor și bijuteriilor unicat. Această tehnică are o funcționalitate aparte: se pot crea pelicule fine de rășină pe diferite suprafețe deschise, inclusiv a formelor de sârmă sau traforaj metalic. O funcționalitate unică în domeniul rășinilor.

Cu gândul la zecile de fabrici închise din România și a forței de muncă a românilor de peste hotare, îndrăznim să credem că putem schimba ceva în acest sens. Ne dorim să vedem creațiile românilor apreciate atât în țară, cât și în afara acesteia. Ne dorim să fim noi schimbarea pe care vrem să o vedem și în alte industrii creative.

Feneșan Anca Dumitrița
Savori ardelenești – Produse făcute cu suflet!

Cornești
Votează

Dedicare și simplitate – acestea sunt valorile care stau la baza unei mici afaceri de producție de la poalele Apusenilor.

Lângă Cheile Turzii, acolo unde peisajul reflectă sufletul cald și primitor al oamenilor, un absolvent de Teologie, împreună cu familia, a decisă continue tradiția. În ce fel?

Călcând pe urmele părinților săi, mici producători de mai bine de 40 de ani.

La început, a fost doar sucul de mere. Însă dorinţa de a satisface până și cele mai diverse gusturi a dus, în timp și la alte combinaţii. Astfel, în prezent, la Savori ardelenești, sucul de mere e produs atât ca sortiment individual, cât şi în combinaţii inedite cu: morcovi, sfeclă, pere, coacăze, zmeură, afine, ghimbir, mure, gutui.

Cu ajutorul dumneavoastră, sperăm ca sucurile Savori ardelenești să poată fi savurate în toată tara! Vă mulțumim pentru susținerea micilor producători!

Blîndu Alexandra-Sorina
Consultanță în fonduri nerambursabile

Bistrița
Votează

Mă numesc Blîndu Alexandra și locuiesc în orașul Bistrița. Sunt absolventă a Facultății de Studii Europene și Relații Internaționale Cluj-Napoca, nivel licență și master.

În momentul de față, sunt consultant în fonduri nerambursabile și administrez o firmă în acest domeniu.

Fiindcă zi de zi scriu și implementez proiecte, îmi doresc să vă prezint în câteva cuvinte proiectul meu de suflet și anume afacerea pe care o manageriez cu implicare totală de doi ani de zile.

Consultanța în domeniul fondurilor nerambursabile este o meserie mixtă în cadrul căreia înveți să fii pentru clienții tăi și contabil și jurist și tehnolog. Frumusețea acestui efort depus, vine atunci când te plimbi prin țară și vezi pancarde publicitare cu firmele in cadrul carora ști că ai avut un aport în dezvoltarea lor.

Nagy Eva Linda
EVALAS

Cluj-Napoca
Votează

Prima afacere începută a fost în 2008, în domeniul educației, organizând cursuri de specializare în domeniul securității private. Activând în acest domeniu, am sesizat necesitate în a acorda consultanță societăților nou înființate, precum și celor deja existente, în vederea licențierii acestora la autoritățile  competente pentru a putea desfășura activități în domeniu. Intocmirea dosarelor de licentiere catre IGPR si intocmirea dosarelor de autorizare catre IGSU sunt serviciile pe care EVALAS le ofera.   Am învățat că putem face orice, dar nu putem face totul, cel puțin nu în același timp. Prioritățile acestor entitati  ar trebui să fie activitățile pe care le desfasoara zilnic , viata este un schimb permanent, de informatii si servicii. Evalas va sta la dispozitie ca sa putem evolua si sa crestem impreuna.

Maria Ciupac-Ulici
MCU CONS

Satu Mare
Votează

SC MCU CONS SRL are ca obiect de activitate realizarea de evaluări financiare pentru diverse construcţii (grădiniţe, şcoli, pensiuni, săli de sport, case). Evaluarea financiară în construcţii constă în defalcarea cheltuielilor pentru o construcție nouă: infrastructura, suprastructura, arhitectura, instalaţii, utilităţi şi lucrări de sistematizare, adică toate costurile materiale, manopera, utilaje, transporturi la o construcţie nouă.

Firma doreşte achiziţionarea de echipamente pentru a extinde activitatea. Astfel dorim achiziţionarea următoarelor produse:

  • pistol pentru poansonare metal dx 462 cm;
  • mașină de carotat dd 30-w;
  • rotopercutor te 70-avr;
  • mașină de tăiat electrică dch 300-x;
  • aspirator universal pentru constructii vc 40l-x; 
  • Consumabile pentru noile echipamente.

Brîndușa Mureșan
Mall-ul de Jucării

Cluj-Napoca
Votează

Ne-am dorit ca Mall-ul de Jucării (mall.dejucarii.ro) să fie mai mult decât un magazin de produse pentru copii. Tocmai de aceea am căutat să mergem dincolo de o simplă abordare tranzacțională și să oferim un spațiu simpatic și primitor și pentru cei mari. Așa s-a născut Food Court-ul ( Zona de Food for Thought) unde pregătim materiale interesante și inedite de psihologie și parenting pentru părinți dar și, ca la un mall care se respectă, Spațiul de Joacă, un loc unde mămicile pot găsi idei de activități și resurse gratuite pentru joacă și învățare. În viitor sperăm să creăm o comunitate prin intermediul unui forum și al unui grup de Social Media. Mizăm mult pe a crea experiențe frumoase și pe a construi relații. Visul nostru este de a deveni un punct de reper pentru părinții care se află în căutarea de resurse pentru joacă și învățare pentru cei mici.

Mihaela Robitu
Digital & Business Transformation

Cluj-Napoca
Votează

Firma Digital & Business Transformation a apărut din dorința de a oferi companiilor suportul necesar pentru creșterea eficienței, eficacității și productivității angajaților. Experiența de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil și pregătirea profesională au generat interesul de a aduce un plus valoare domeniului și de a deschide antreprenorilor o nouă perspectivă în interacțiunea cu documentele și procesele interne. Implementarea de noi soluții digitale permit conectarea la noua era tehnologică și aducerea business-ului la un alt nivel de dezvoltare.

Scopul soluțiilor propuse este de a elimina sarcinile repetitive, de a gestiona cu ușurință documentele, redefinind rolul oamenilor și aducând un plus valoare companiei în fata provocărilor din industria în care activează, dar și la nivel competițional. Digitalizarea și automatizarea aduc mari oportunități în managementul documentelor, generând un tranzit de la colectarea de date la implicarea personalului în îmbunătățirea altor procese interne, dar și posibilitatea de luare a deciziilor cu ușurință.

Corina Mihaela Zaharia
Centru de consiliere psihologică și socială

Sibiu
Votează

Sunt psiholog și profesor cu o vastă experiență în educație pe toate palierele ei. Doresc să înființez un centru multifuncțional de educație timpurie a copiilor, dar și de pregătire pentru a deveni părinți a celor care vor avea/doresc copii.  Este un concept nou în psihologia și pedagogia din România și se dorește implementarea într-un centru pilot care să se dezvolte și să atragă tot mai mulți beneficiari. Scopul este de a optimiza comportamentul în managementul serviciilor de intervenție și asistență psihosocială, pentru antepreșcolari, persoane cu dizabilități/nevoi speciale/handicap/ riscuri diverse/vulnerabile, persoane și grupuri cu risc/vulnerabile. Se va utiliza forța de muncă locală, adică absolvenții facultăților și liceelor din zonă, dar și voluntari care vor fi formați după conceptele și principiile alternative propuse. Se vor valorifica potențialele zonei în ceea ce privește împrejurimile, persoanele care vor deveni parteneri și beneficiari ai serviciilor integrate oferite.

Dadiana Ritea
Lampadaria Design

Cluj-Napoca
Votează

Lampadaria Design este o poveste care s-a născut din dragoste pentru natură, frumos și utlitate. Așa am creat primele produse care să-ți aducă bucurie, energie pozitivă și poftă de viață în casă și în suflet.

Toate produsele sunt create din materiale printate cu cerneală ecologică și au un design grafic unic inspirat de natură unic realizat de noi.

Fiecare produs are o poveste si este creat pentru o anumită personalitate. Fie ca alegi o perna cu recunoștință, fie o husă pentru carte, fie săculeții de călătorie, toate te aduc in comunitatea oamenilor care au grijă nu doar de mental dar și de emoțional.

Monica Herteg
Mujery Chicky

Cluj-Napoca
Votează

În 2021, la a 10-a aniversare, creez, concep, mă dezvolt cu aceleași emoții ca în primele zile. Acum provocările sunt de altă natură și diverse, trăim timpuri în care singura soluție pentru a te menține pe piață este să te reinventezi. Trebuie să fii vizionar, să-ți adaptezi și să-ți readaptezi strategiile în mod constant, în concordanță cu secolul vitezei.

Unul dintre obiectivele dorite de atins, este diversificarea gamei de produse Mujery Chicky, lucru ce poate fi realizat și prin achiziționarea CNC-ului menționat în formularul înscrierii. Astfel, schițele și creativitatea mea pot prinde viață sub o altă formă și alt contur. Doresc să bucur cu alte compoziții și astfel să mă exprim într-un alt mod, fiind tot eu. Pun preț pe oameni, una dintre normele mele de conduită este prezentă în orice acțiune, și anume ”It`s about people, not about the money”.

Determinare, misiune, viziune, valoare sunt pilonii ce stau la baza satisfacției de a stârni bucurii femeilor, doresc prioritizarea inițiativei bazată pe impact și efort.