Cristina Baghiu
Atelierul de Idei

Iași
Votează

Atelierul de Idei a apărut în 2019, pentru a ajuta organizațiile să dezvolte locuri de muncă sănătoase și fericite. Am adus în România metode neconvenționale de formare a adulților în competențe esențiale pentru viitorul pieței muncii (agilitate, inovare, creativitate, gândire critică, diversitate și incluziune). Suntem singurul centru de formare din România dedicat programelor de Agilitate pentru echipele de HR.
Din păcate, nu putem schimba 100% mentalități (atitudinea față de învățare, feed-back, eșec, mod de conducere este înrădăcinată din sistemul de învățământ). Noul nostru proiect – Mathkademy este un centru educațional creativ, pentru elevii din Iași, care să-i ajute să adopte o cultură de agilitate personală și atitudine pozitivă față de învățarea matematicii (abilitate esențială pentru restul științelor exacte, dar care, în prezent, este predată foarte sec și cu aplicabilitate redusă). Mathkademy va ajuta elevii să iubească matematica, să își atingă obiectivele de promovare și să devină adulți responsabili și creativi.

Horlescu Gabriela Brândușa
Investește în Educație! Investește în tine!

Piatra Neamț
Votează

Investiția în educație poate schimba destine, formarea profesională constituieo șansă în plus la angajare, o șansă în plus pentru Viață! Învățarea pe tot parcursul vieţii este o prioritate a sistemelor de învăţământ la nivel național, european și internațional. Indiferent de locul de muncă pe careîl avem sau pe care dorim să îl obținem trebuie să ne actualizăm cunoştinţele şi competenţele în specialitate, să contribuim în permanență la dezvoltarea noastră personală și profesională!
Totodată dobândirea de noi competențe cerute pe piața muncii conduc la creșterea capacității de inserție profesională și îți poate pune la dispoziție o paletă largă de oportunități în carieră.
Piața muncii, se schimbă de la o zi la alta, acest fapt implicădezvoltarea și îmbunătățirea permanentă a competențelor profesionale.
Din acest motiv ofer servicii dedezvoltare și formare profesională, în domeniul pregătirii școlare, inclusiv meditații la matematică, informatică pentru elevii de gimnaziu, liceu dar și adulți!

Bălășoiu Cristina Ionela
Florăria Irissara

Bacău
Votează

Acum 3 ani am transformat Florăria Irissara (numele fetițelor mele Iris și Sara) în Agenția de Surprize Irissara. Astfel am adus în Bacău un nou concept: livrarea la domiciliu, nu doar de flori ci și tort, mesaj personalizat și un video în care este surptinsă reacția sărbătoriților. Am reușit să aduc milioane de zâmbete și lacrimi de fericire. Nimeni nu e departe când iubești, iar distanțele de mii de kilometri nu mai sunt semnificative. Am reușit să îi conectez pe cei plecați în afara țării cu sărbătoriții lor din Bacău și comunele limitrofe. Acest concurs este o oportunitate de a trece la nivelul următor. Îmi doresc sa achiziționez o mașină pe care să o transform într-o Caravană a Surprizelor, iar această competiție ar putea să îmi îndeplinească visul.

Ungureanu Magda
Redecor

Iași
Votează

”Mi-a plăcut de la început Iaşul, cu grădinile lui înflorite, cu gardurile lui dărăpănate, căci oricâte straturi de glod s-ar depune acolo, tot nu vor putea să astupe vreodată urma paşilor lui Eminescu, urma ciubotelor lui Creangă, urmele atâtor oameni iubiţi de altădată.” (G. Toparceanu) Aici, în dulcele târg al Ieşilor, se află şi atelierul nostru de recondiţionare şi producţie mobilier cu tapiţerii. Totul a început dintr-o nevoie personală, in 2017, cu recondiţionarea câtorva piese de mobilier moştenite de la bunici. Nu ne-am gândit atunci că vom ajunge să trăim din această activitate, ba mai mult, că vom avea şi un spaţiu de lucru şi angajaţi.
Deşi, am început cu recondiţionarea lemnului, „valul” ne-a dus înspre partea de tapiţerii şi am decis să ne specializăm în acest sector, aşa că acum retapiţăm şi reparăm mobilier tapiţat. De asemenea, producem pe comandă paturi tapiţate, canapele, scaune din lemn, banchete, tabureţi cu tapiţerie, perne pentru grădină şi terasă din materiale impermeabile.

Petrea Adina Daniela
Atelierul de cioplitorie si gravurӑ în piatrӑ

Focșani
Votează

Atelierul de cioplitorie si gravurӑ în piatrӑ a fost înfiinţat în anul 2019. În 2020 am decis orientarea activitӑţii cӑtre domeniul funerar, unde existӑ o cerere mare de personalizare a monumentelor de marmurӑ. Firma are doi angajaţi: meșterul pietrar si eu, administratorul, care îndeplinesc o multitudine de roluri: contabilitate primarӑ, marketing, vȃnzare, operator gravator laser, gravare finalӑ monumente, finisӑri produse.

Ne propunem, la sfȃrșit de sezon 2021:

– prelucrare sustenabilӑ a resturilor de marmurӑ, cu ajutorul unei mașini de debitat piatra, transformȃndu-le în produse vandabile (mӑsuţe, felinare, vase de flori, stȃlpișori gard, etc), precum si a prafului de marmurӑ colectat, realizȃnd un material compozit care poate fi prelucrat ulterior;

– perfecţionarea fotogravurii laser pe granit cu ajutorul unui program profesional de editare graficӑ și foto;

– program de ucenicie sculptor

– încercӑm sӑ dӑruim din experienţa și pasiunea noastrӑ pentru sculptura în piatrӑ.

Badărău Luiza Mihaela
Kalari

Bârlad
Votează

Kalari este un laborator de produse cosmetice, unde serviciul pentru clienți este redefinit și unde produsele sunt curate și blânde cu pielea, dar și cu natura. Creăm produse care permit oamenilor să se bucure de un sentiment de sănătate, răsfăț și frumusețe naturală, precum și de o calitate superioară, fără compromisuri.Dorim a satisface nevoia persoanelor care îşi doresc un stil de viaţă sănătos, o îngrijire naturală, firească. Utilizăm ingrediente botanice, uleiuri vegetale și vitamine pentru produsele de îngrijire a pielii, dorim să ne asigurăm că le păstrăm integritatea cât mai mult timp posibil, fără a adăuga conservanți toxici. Ambalarea are un impact uriaș asupra acestor ingrediente. Am ales să ambalăm produsele Kalari în sticle și borcane brune, închise la culoare și sticlă violet. Kalari, prin procesele de fabricare, politica privind gestionarea deșeurilor, își dorește menținerea unei relații echilibrate cu pământul și mediul, fiind fideli motto-ului nostru: „Echilibrul Perfect”.

Loredana Staicu
Code School

Iași
Votează

Având în vedere transformarea digitală accelerată din societatea în care trăim, Code School Iaşi susţine copiii şi adolescenţii să se adapteze uşor acestei dinamici oferind cursuri de formare în IT (Information Technology): programare şi robotică.
Misiunea noastră este de a-i face pe clienţi să privească cursurile Code School ca pe o aventură, să vină cu entuziasm şi să plece cu pasiune pentru IT şi cu planuri de a schimba lumea folosind ştiinţa, tehnologia,ingineria şi matematica (STEM – Science, Technology, Engineering and Math). Îmi doresc, ca întreprinzator, să pot pune o amprentă asupra învăţământului din România, să găsesc modalitaţi de adaptare a procesului de învăţare astfel încât fiecare participant la cursurile noastre să vină cu încredere şi cu plăcere dobândind aceste cunoştinţe într-un mediu plăcut şi prietenos.

Ciudin Camelia
Dezvoltare durabilă prin valori sănătoase - Coaching

Lunca Cetățuii
Votează

Valorile sunt fundamentale pentru a întreprinde acțiuni pozitive în viață, iar o dezvoltare armonioasă și durabilă a unei comunități se face prin dezvoltarea oamenilor.
Mă adresez în special Administrațiilor publice locale care își doresc să investească în oameni, dar și companiilor care urmăresc să își ridice nivelul de performanță.
Când 10% din populația unei comunități are o convingere de nestrămutat, ea este imediat adoptată de majoritatea societății. Așadar, proiectul vizează 10% din populația unei comunități care să adopte un sistem sănătos de valori pe care apoi să îl transmită mai departe celor din jur. Atunci cand combini valorile cu lucrurile la care te pricepi cel mai bine și le utilizezi pentru a îndeplini nevoile altora, sau pentru a face schimbările necesare din jurul tău, viața se transformă de la supraviețuire la semnificație. Asta îmi propun să se întâmple cu cei care vor spune DA proiectului Dezvoltare durabilă prin valori sănătoase.

Bejenariu Mădălina Ivona
MyOffice24

Iași
Votează

“Nu putem schimba vântul, dar putem regla pânzele în mod diferit”, spunea Aristotel.
Într-o companie, mereu vor fi dosare, facturi, acte și tot felul de hârtii. Proiectul meu vine să rezolve această problemă a antreprenorilor, oferindu-le un birou online, 100% funcțional. MyOffice24 este soluția care oferă antreprenorilor exact ceea ce este util unei companii: calendar, task manager, facturare, time tracker, clients management, documents management și nu în ultimul rând, căutare și recunoașterea textului în documente.
MyOffice24 va beneficia de securizare blockchain, pentru ca datele să fie sigure și să aparțină utilizatorului în totalitate. Momentan mă aflu în faza de MVP, produsul urmând a fi lansat pe piață pe 27 octombrie anul acesta.

Alina Mihaela Cojocariu
Rod

Suceava
Votează

Sunt de profesie farmacist și cel mai important pentru mine este să ofer calitate prin ceea ce fac. În acest mod ajut oamenii din jurul meu și acest lucru mă împlinește.
Din dorinta de a-mi rezolva o problema personala cu copii care nu doreau să accepte siropuri când erau răciți, am creat o cremă pentru creșterea imunității și menținerea sănătății tractului respirator. Acesta a fost primul pas spre ceea ce urma sa devina ROD, din pasiune pentru meseria mea și din dorința de a fi aproape de oameni. Sub acest brand acum produc cinci tipuri de cremă: Rod Mâini Catifelate, Rod Fără pete, Rod Fără acnee, Rod Piele catifelată, Rod Imunitate. Rod este un vis devenit realitate pentru mine și viziunea mea este ca în fiecare casă să existe măcar un produs ROD! Pentru a dezvolta afacerea, am nevoie de cinci aparate thermomix cu ajutorul cărora voi putea produce 5 creme noi.

Benedicta Drobotă
Leomi Chocolate

Iași
Votează

Leomi Chocolate a început în urma unui proiect Start-up care și-a dorit să aducă pe piața din Romania ciocolată de calitate, dar în același timp să aducă un plus de valoare și ingredientelor locale (nuci, lapte praf, miere, fructe uscate, vin sau vișinată).
Portofoliul de produse cuprinde praline cu creme proaspete și diferite sortimente de tablete. La acestea, se adaugă ciocolata de casă, aflată în top vânzări în băcăniile locale.
Prin diferite sponsorizări (Festivalul Zilele Filmului Romanesc, diferite conferințe ale asociațiilor studențești, pentru copiii instituționalizați, etc), Leomi se implică activ în comunitate și contribuie la promovarea culturii și la păstrarea valorilor locale.
În plus are în implementare proiectul Farfuria Sănătoasă împreună cu Asociația Producătorilor Locali Produs în Iași, finanțat de Consiliul Județean Iași. Acest proiect vrea să promoveze un stil de viață sănătos și consumul produselor locale, proaspete, fără conservanți de la producătorii locali.

Delia-Ștefania Gîngă
Croitoria din Sat

Văculești
Votează

Croitoria din Sat este în momentul de față un mic atelier de croitorie și broderie tradițională, cu un număr de doi angajați și o capacitate de producție mică.
Într-o lume modernă, în care tradiționalul cu greu își face loc, noi oferim soluții vestimentare originale care împletesc cu măiestrie cele două universuri antagonice. Din dorința de a păstra și a promova zestrea portului tradițional românesc, micul nostru atelier încearcă prin creațiile sale să introducă motivele populare în stilul vestimentar modern. Desigur, oferim și soluții pentru articole vestimentare care să reflecte doar un singur trend: tradițional sau modern. Sub brandul „BOOLENDRE” avemsoluții vestimentare de serie sau oferim clienților noștri posibilitatea de a-și creapropriul stil, dedicat, unicat.
Prin proiectul propus dorim să ne mărim capacitatea de producție astfel încât, pe lângă comenzile primite de la ansambluri folclorice, asociații culturale sau instituții publice, să putem comercializaprodusele noastreîn magazine proprii, în magazinul online dar și în străinătate.

Andreea Marinela Dumitru
Namiko

Galați
Votează

Din dragoste pentru copii, pentru frumos, pentru modă și pentru materiale naturale, am creat Namiko!
Al 3-lea copil al meu, cum îmi place mie să-i spun, a apărut tumultos în viața mea, cu multă muncă, perseverență și peripeții. Dar, așa cum știm, ce vine cu greutate este și apreciat.
Namiko este un concept slow-fashion, un brand de haine pentru copii și femei, haine făcute cu grijă, din materiale naturale precum inul și lâna. Datorită materialelor folosite, colecțiile Namiko te fac să simți o poveste, să te simți mai aproape de energia pozitivă pe care natura ne-o oferă prin fibrele naturale pe care le folosim. Hainele Namiko nu sunt doar țesături naturale, sunt sentimente pe care încerc să le transmit clienților care aleg să le poarte.
Să aduc emoție și bucurie, să fac clientul să se simtă unic este o provocare zi de zi, pe o piață sufocată de poliester!

Ioana Diaconu
Low Carb Spark

Iași
Votează

Low Carb Spark este blogul unde împărtășesc rețetele mele preferate, ușor de făcut, accesibile, delicioase și cu conținut scăzut de carbohidrați. Toate rețetele vin acompaniate de fotografii artistice și video-uri în care prezint pas cu pas modul de preparare.
Am construit acest bussines din pasiunea pentru pentru bucătărie, fotografie, pentru dieta low-carb/ keto ce implică o alimentație fără zahăr.
Pasiunea pentru bucătărie și gătit cât și pentru limba engleză m-au propulsat pe piața internațională unde se află cei mai mulți dintre cititori. Bucuria este cu atât mai mare cu cât regăsesc mai mulți cititori și din țara noastră.
Activitatea mea este construită pe o filosofie simplă, și anume echilibru în mâncare.
Atragerea persoanelor interesate pe blog este posibilă doar prin oferirea unui conținut de calitate, fotografii atrăgătoare și rețete filmate iar pentru a face lucrurile într-o manieră profesionistă consider necesar permanentă dezvoltare și surse de finanțare pentru achiziția echipamentelor performante.

Popa Anamaria
Design Pathways

Iași
Votează

Design Pathways este o companie care oferă servicii de grafică și marketing. Sunt mii de oameni care fac același lucru ca și noi, unii pe bani mulți, alții pe bani puțini.
Noi, când începem o colaborare, pornim cu gândul de a construi o relație de prietenie pe termen lung. Producem tot ceea ce ține de identitatea vizuală a unei companii. Începând de la materiale care pot fi utilizate în mediul offline (cărți de vizită, roll-up, mape, reviste, cataloage, broșuri, etc.), până la materiale pentru mediul online (cover, template postări, semnătură electronică, imagini pentru reclame, etc.) Astfel, oferim companiilor ocazia să comunice mai ușor cu clienții lor, să aibă o linie armonioasă și clară a comunicării vizuale. În planul de dezvoltare al afacerii am prevăzut achiziția de tehnică specifică și licențe pentr programe specializate, iar participarea la această competiție ar putea reprezenta primii pași în acest sens.

Georgiana Damian - Săvăstru
FabuloCity Preschool & Afterschool

Galați
Votează

FabuloCity este un program edutainment (education+ entertainment) în care îmbinăm educația (gradiniță și pre/after-school) cu distracția, iar ceea ce rezultă este un ORAȘ al COPIILOR, condus de copii, sub îndrumarea mentorilor.

ORAȘUL FABULOS este cadrul în care copiii experimentează, prin joc de rol, meseriile oamenilor mari. Punem la dispozitie camere tematice pentru ca cei mici să trăiască experiențe cât mai apropiate de realitate și să devină, pe rând, POLIȚIȘTI (rutieri, detectivi, avocați, judecători), MEDICI (generali, pediatri, veterinari, de urgență), ARTIȘTI (pictori, dansatori, cântăreți, actori) și ANTREPRENORI (își descoperă talentele și învață să le monetizeze), alături alte tematici de interes.

La FabuloCity folosim jocul de rol ca metodă de bază în procesul didactic pentru a îi ajuta pe studenții programelor noastre de grădiniță, afterschool sau activități de tip atelier, să experimenteze noțiunile proaspăt descoperite din roluri active din viața reală.

Denisia Ioana Turcan
Tendency Beauty Salon

Iași
Votează

Tendency Beauty Salon s-a născut din dorința de a ajuta femeile să își mărească stima de sine. Am început sa lucrez la acest concept remarcând faptul că frumusețea fizică contează foarte mult în zilele noastre, iar gradul de respect pe care îl primești sau eticheta care ți se pune la o primă interacțiune e în funcție de imaginea pe care o transmiți celui/celei din fața ta.

Salonul își propune să se remarce prin tipul serviciilor prestate, folosind produse din game de lux și aparatură ultramodernă ajungând cunoscut la nivel național și internațional. Ne dorim să evidențiem frumusețea fiecărui chip prin serviciile noastre și suntem convinși că fiecare client care ne-a acordat încredere, programându-se la cel puțin unul din serviciile salonului va părăsi incinta noastră cu un zâmbet larg. Prin urmare Tendency Beauty Salon a ajuns de la un vis, realitate!

Laura Ignătoaie
Lavanda Laurei

Iași
Votează

Am început în anul 2015 să cultivăm primii butași de lavandă, dar abia după obținerea primei producții de ulei esențial de lavandă a luat naștere și gama de produse Lavanda Laurei. Astfel, reușind să valorificăm la adevărata valoare puterea uleiului esențial de lavandă, în prezent avem o gamă de aproximativ 40 de produse pe care o oferim clienților noștri pentru a îngriji natural pielea. Produsele noastre sunt cosmetice naturale care au la bază apă și uleiul esențial de lavandă, în combinație și cu alte uleiuri esențiale pentru a suprinde plăcut simțurile și pentru a reda frumusețea naturală a pielii. Ai grija de pielea ta și alege cosmeticele naturale Lavanda Laurei! Susține micile afaceri de familie și voteaza Lavanda Laurei, pentru ca visul nostru să meargă mai departe!