MIRABELA MIRON

Președintă OFA UGIR

Fondatoare AVISSO, consultanță finanțări nerabursabile. Implicată în multe proiecte cum ar fi: Repatriot, RBL, Restart Home.

„Proiect de suflet – OFA UGIR – care îmi doresc să devină, cu ajutorul vostru, o mișcare de reinventare a României. O femeie de succes nu este doar cea care reușește să construiască și să conducă companii profitabile, ci și femeia care reușește să genereze schimbări în viețile oamenilor din jurul său.

Alături de aceste doamne minunate mi-am propus să se regăsească în valorile Organizației Femeilor Antreprenor din UGR.

”Femeile dețîn un rezervor de talente cel mai puțin explorat și utilizat din lume.” – Hilary Clinton

”Îmi doresc ca OFA UGIR să fie acea platformă care să ofere doamnelor membre încredere în propria valoare, curaj pentru a încerca valorificarea multiplelor valențe și talente și inspirație pentru toți tinerii, pe care încercăm să-i creștem mereu mai bine decât generațiile pe care le reprezentăm. Pentru că prin natură noastră avem o preocupare majoră pentru viitor!”

AMALIA GEORGESCU

Vicepreședintă OFA UGIR

Coordonatoare dezvoltare OFA UGIR

Ec. drd. Amalia Georgescu este cunoscută ca specialist în marketing și manager de evenimente având expertiză atât națională, cât și internațională, în cei peste 18 ani de activitate cu peste 5500 de campanii și evenimente organizate și moderate.

Amalia este fondatoarea AGEO Events – agenție completă de organizări evenimente, consultanță PR & Comunicare.

Alături de familia sa, deține și firma BIOCOMP, cu peste 33 de ani de activitate în producția de dispozitive dezinfecție și consultanță în biosecuritate ecologică integrată.

Susține antreprenoriatul feminin prin diverse proiecte pe care le coordonazează ca ca trainer formator sau coach.

De asemenea, Amalia Georgescu este din 2023 Consul Onorific al Olandei pentru Regiunea de Nord-Est din România, sprijinind activ dezvoltarea relațiilor economice și culturale bilaterale.

MONICA IOANIȚESCU

Coordonatoare dezvoltare

OFA UGIR CROAȚIA

Am plăcerea să fiu Președinta ONG-ului FEMINA din Split, Republica Croația. ONG-ul Femina este organizatia partenera a OFA UGIR in Croatia.

FEMINA a fost fondată cu scopul de a oferi sprijin profesional și personal femeilor de toate vârstele, naționalitățile și originile.

În plus, dorim să creăm și să sprijinim inițiative sociale și culturale care, în același timp, beneficiază sectorul antreprenorial, oferind în același timp oportunități internationale de colaborare.

„Cred că fiecare dintre noi are capacitatea de a realiza lucruri incredibile în viață și de a ne trăi literalmente visele! Mai ales în aceste vremuri, călătoria antreprenorială poate fi o provocare. Suntem aici pentru a vă ajuta să reușiți și să vă bucurați de drumul dvs.: de la a va inspira, a construi o rețea de sprijin în jurul nostru, a continua și a păstra credința și a ne bucura de aventura numită viață.”

VERONICA I. COSTACHE

Coordonatoare dezvoltare

OFA UGIR UK

Veronica I. Costache a fondat și conduce din 2013 la Londra, Alexz Educational, o academie educațională axată pe training și programe de dezvoltare personală pentru tineri și adulți.

Veronica este autor, trainer/coach acreditat internațional (UK & RO) Essential Life & business Skills, Mindset & Mindfulness.

Face parte din programul guvernamental ‘Help to Grow’ dedicat business urilor din UK ca facilitator Life Skills (mindset & mindfulness)

Finalistǎ Solopreneur Awards ‘Women Who Achieve’ UK și Women in Charity.
Women in Excellence Awardee WEF (Women Economic Forum) 2023

Veronica este și Co fondatoare RWintheUK (Romanian Women in the UK) organizație dedicată sprijinirii, informării și susținerii femeilor românce din UK.

CARMEN CHRISTOU

Coordonatoare dezvoltare

OFA UGIR CIPRU

”De mai bine de 25 de ani, am dezvoltat o mică afacere în zona cosmeticii și a înfrumusețării unghiilor, Carmen Art Nails și mi-am găsit direcția profesională în țara soarelui și a relaxării, alături de șoțul meu prin care coordonăm și activitatea unui mic restaurant cu specific cipriot din Limassol.

Iubesc ceea ce fac și investim foarte mult în oferirea unei educații optime celor 2 fete ale noastre, iar dorința de a sprijini femeile antreprenor în dezvoltarea abilităților lor, este una dintre dorințele mele, mai ales că am avut ocazia să văd ceea ce face OFA UGIR în România și UE.

În Cipru, sunt oportunități multiple de dezvoltare a afacerilor în domeniul HoReCa, turism, imobiliare și servicii, de aceea, prin networkingul potrivit și investițiile minime alocate, se pot dezvotla cu succes multe tipologii de afaceri în țara Afroditei.”

ALINA NOVAC

Coordonatoare dezvoltare

OFA UGIR UE

Este Coordonator al Departamentului de Relații Internaționale OFA UGIR.

Pe parcursul cariei profesionale, a activat cu succes în diverse domenii precum consultanță în business development, protecția informațiilor clasificate, aviație civilă, securitate și apărare.

Actualmente deține funcția de consilier parlamentar în afaceri europene și este fondator a 3 afaceri cu capital 100% românesc în domeniile HoReCa, producție textilă, proiectare și design vestimentar.

„Puterea și inovația antreprenoarelor sunt fundamentale în construirea unui viitor sustenabil și echitabil. Prin sprijinirea antreprenoriatului feminin, nu doar că promovăm egalitatea de gen, dar și deblocăm un potențial enorm de creativitate și resurse, contribuind astfel la prosperitatea societății noastre, atât la nivel național, cât și pe scena internațională.”

Extinderea rețelei de filiale OFA UGIR în diverse state reprezintă o strategie esențială pentru consolidarea relațiilor economico-sociale bilaterale, având un impact semnificativ în promovarea și stimularea dezvoltării mediului de business romanesc la nivel internațional. Prin deschiderea acestor filiale internaționale, facilitam colaborarea între companii și sprijinim schimburile comerciale, contribuind astfel la consolidarea parteneriatelor economice transfrontaliere.

Cu determinare, vizez înființarea a cel puțin două noi filiale internaționale anual, aducând împreună mediul de afaceri și cel diplomatic într-o colaborare sinergică, cu o viziune comună pentru dezvoltare economico-socială, deschizând noi oportunități la nivel global.