Madalina Ionela Onciou
Palatul copiilor Albinuța Zglobie

Câmpulung
Votează

Centrul nostru își propune o educație de calitate, o dezvoltare armonioasă într-un mediu prielnic, utilizand strategii și tactici corespunzatoare pentru a stimula la cel mai înalt nivel motivația copiilor. Copiii beneficiază de bucătărie proprie, unde mâncarea se prepară de către personal calificat care va realiza săptămânal un meniu ţinând cont de necesarul caloric, de vitamine, proteine, glucide şi lipide. Înfiinţarea unei grădiniţe particulare, are ca scop dezvoltarea unui învăţământ particular, bine pus la punct, adaptabil preferinţelor părinţilor, începând de la nivelul copiilor preşcolari. Oamenii sunt din ce în ce mai ocupaţi, însă, în acelaşi timp, fiecare doreşte să ofere maximum familiei. Personalul didactic este de specialitate. Programele noastre, pe lângă scopul principal instructiv-educativ, au ca obiectiv şi descoperirea de noi pasiuni, hobby-uri ce întregesc personalitatea copiilor.

INCZE Réka
Radioaktiv Radon

Miercurea Ciuc
Votează

„Stimaţi Domni şi stimate Doamne radioactive!”Wolfgang Pauli, fizician laureat cu premiul Nobel (1945) cu acest salut s-a referit la faptul că toţi suntem radioactivi.

SC Radioaktiv Radon SRL a fost înființată în cadrul programului Start – Up Plus pe baza proiectului ”Radonul, colocatarul nostru radioactiv”. Laboratorul nostru este desemnat de către Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare: Nr. LI_09 Radioaktiv Radon/ 2020.
Conform legislației în vigoare gestionăm nivelul radonului din interiorul clădirilor, de exemplu case, locuri de muncă și clădiri cu acces public. In plus, serviciile noastre includ planificarea și realizarea unor campanii de informare.
Știați că…?
„Radonul se situează pe primul loc printre cauzele de cancer pulmonar printre nefumători, respectiv pe locul al doilea la fumători. Aşadar, radonul acumulat în clădiri, peste un anumit nivel, prezintă un risc semnificativ asupra sănătății umane.” (Dr. Csíki Csongor, medic specialist oncolog)

Eva Csutak
Sativa Product

Cristuru Secuiesc
Votează

Sativa Product este un laborator de cofetarie-patiserie focusata pe dezvoltarea si productia unor produse personalizate. Initial am inceput cu produse pentru evenimente / nunti, insa ulterior ne-am orientat catre produse de patiserie/cofetarie cu continut redus de zahar, gluten-gree, lactose-free si educarea consumatorilor (video live, online, materiale educative, digital).
Pe langa productia de prajituri, Sativa Product ofera si servicii de consultanta in inginerie, in special in domeniul agroalimentar. Finantarea ne va ajuta sa modernizam spatiului de productie pentru R&D (dezvoltare de produse).

Anda Vargatu
Amavi Home

Ploiești
Votează

Amavi Home este o platforma de e-commerce in industria home & deco destinata tuturor celor care doresc sa isi amenajeze casa, sa se inspire din sute de idei de amenajare propuse de designeri de interior, sau sa isi creeze singuri amenajarea dorita (mood board/ amenajare 3D), cu doar un click, fara sa aiba nevoie de echipamente sau cunostinte specifice de design interior.

Amenajarea casei tale: usor, intuitiv. Amavi Home (I love my home).

Serviciile oferite sunt B2C, fiind vorba de o platforma de e-commerce, un marketplace, in industria home&deco. Inovatia atat de produs cat si de process este adusa de faptul ca este singura platforma care reuneste atat un catalog al produselor de mobilier si decoratiuni de interior, cat si idei de amenajare propuse de designeri de interior si arhitecti, cat si acordarea posibilitatii clientului de a-si amenaja singur amenajarea dorita, printr-un simplu click in platforma, fara sa aiba nevoie de aplicatii suplimentare sau cunostinte specifice de design.

Arros Orsolya
DreamJobs Romania

Odorheiu-Secuiesc
Votează

Cunoaștem cât de greu este să găsim un loc de muncă drag nouă. Mulți renunță, se plâng, sau rămân
la locul de muncă vechi – neștiind că există joburi de vis. Pentru ei, am dori să prezentăm companiile
unice, cele mai îndrăgite, unde este o adevărată plăcere să lucreze.
Conceptul DreamJobs poate fi comprimat în sloganul: ”Fiecare job este un job de vis pentru cineva
și pentru fiecare job există un coleg de vis”.
Platforma www.dreamjobs.ro este un portal de noua generație, unde companiile se pot prezenta prin
profiluri de firmă, iar candidații pot crea Profiluri Self-Branding. Profilurile de firmă sunt un instrument de
employer branding în căutarea acelor colegi, care probabil se vor simți cel mai bine în cultura
organizațională a companiei. Aplicația este unică, dezvoltată și perfecționată în decursul mai multor ani.
Valorile reprezentate de DreamJobs sunt în perfectă armonie cu valorile mele personale, iar prin
proiectul OFA Startup Angels aș dori să ajung la câți mai mulți angajatori și angajați la nivel național.