BeHealth 2023 – Eveniment internațional pentru domeniul sănătății

Organizația Femilor Antreprenor din UGIR are deosebita onoare de a fi partener și de a vă invita, în perioda 24 – 26 octombrie, la BeHEALTH 2023 – eveniment internațional organizat de către Asociația ROHEALTH – Cluster pentru Sănătate și Bioeconomie, în colaborare cu Universitatea de Vest din Timișoara.

Evenimentul, aflat la cea de a VI-a ediție, va reuni companii, organizații, universități și entități publice, reușind să creeze astfel mediul perfect de formare a unor parteneriate internaționale ce duc la creșterea competitivității economice din domeniul sănătății.

Printre subiectele-cheie ce vor fi abordate se numără: importanța internaționalizării, tehnici specifice și politici de intrare pe piața internațională, rolul clusterelor în procesul de inovare, accesul la surse e finanțare naționale și internțaionale, modele de bune practici în domeniul sănătății și inovare, drepturi de proprietate intelectuală.

Patronatul OFA UGIR va fi reprezentat de către Ana-Maria Icătoiu, vicepreședinte OFA UGIR, ce va fi speaker în cadrul panelului ”Antreprenoriat Feminin” ce va avea loc miercuri, 25 octombrie, începând cu ora 10:45.

De ce să participi la eveniment?
• Pentru a afla despre cele mai recente oportunități și finanțare în domeniul sănătății și al bioeconomiei. Fiind acolo, ideea ta poate fi transformată în realitate.
• Oportunități de networking cu antreprenori de succes și intraprenori din sănătate și bioeconomie.
• Descoperiți informări cu privire la procesul de reglementare.
• Obțineți instruire cu privire la legislația pentru certificarea MDR și IVDR.
• Pentru a stabili conexiuni de afaceri cu companii cheie din domeniul sănătății din mediul internațional.
• Pentru a beneficia de întâlniri individuale bilaterale prestabilite, conform specificului proiectului dumneavoastră (dacă sunteți în căutarea de parteneri, nu trebuie să ratați acest eveniment!)

Agenda BeHEALTH include, pe lângă evenimentul de brokeraj, și un concurs de start-up, alături de 12 paneluri pentru discuții care acoperă expertiza clusterului.

Descoperă AICI agenda și mai multe detalii despre eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *