Cum a fost la evenimentul ”Femei în antreprenoriat UK & RO”?

Vineri, 21 iunie, a avut loc în Londra, ”Thrive and Bond Communities – Femei în antreprenoriat UK & RO”, un eveniment de business networking organizat de Romanian Women in the UK şi OFA UGIR, pus in scenǎ de Veronica Costache, co-fondatoare RWinUK și coordonatoare dezvoltare OFA UGIR UK.

Peste 35 de antrepreno reprezentanți ai mediului de afaceri din România și UK, au participat cu interes la eveniment și și-au exprimat dorința de a participa activ la următoarele întâlniri.

Agenda evenimentului a cuprins:

  • Prezentare OFA UGIR
  • Prezentare “Justiție pentru minori” proiect inițiat de Asociația Justiție pentru Minori și Av. Geta Lupu, membră OFA UGIR

– Thrive and Bond Communities – panel ”Femei în antreprenoriat” care a adus pe aceeași scenă femei românce cu afaceri în RO și UK, adevărate inspirații pentru mediul antreprnorial feminin.

S-a vorbit despre reziliență și dezvoltare, despre provocări, motivație, sisteme de înțeles și aplicat corespunzător, despre pasiune și inspirație alături de doamnele speaker invitate: 

  • Pia Irina Stanca, Manager Strategie/Admistrator Cocorico
  • Mihaela Reynolds, Manager Speednet International
  • Alexandra Bolovegea, Funerals Ltd
  • Geta Lupu, Inițiator Justiție pentru Minori

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord prin prezența Excelentei sale, Laura Popescu, ambasadorul României la Londra care a salutat misiunea, munca şi implicarea femeilor antreprenor din patronatul OFA UGIR la creșterea importanței rolului femeii în dezvoltarea societății românești, sprijinirea, promovarea femeilor antreprenor și susținerea inițiativelor de business, atât în România, cât și în afara ei.

“Femeia antreprenor se dezvoltă și este inspirată de femeile mentor din jurul ei. Comunitatea pe care și-o adună în jurul ei este importantă pentru crearea unui mediu propice progresului pe care și-l dorește și care o ajută să crească. Ne bucurăm că suntem comunitatea la care femeile antreprenor aderă și că putem prin parteneriatul nostru să facem diferența în viața personală și profesională a membrelor noastre din UK.” afirmă Veronica Costache, co-fondatoare RWinUK și coordonatoare OFA UGIR UK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *