Donează o carte, educă generații! │ O inițiativă OFA UGIR Suceava

Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Rădăuți are nevoie de ajutorul tău pentru a readuce strălucirea bibliotecii sale! De la înființarea sa în 1966, biblioteca școlii a fost un far de cunoaștere pentru elevii și profesorii săi. Cu toate acestea, numărul de cărți a scăzut dramatic în ultimii ani. În 2023, biblioteca deținea doar 14.856 de volume, o scădere semnificativă față de 2022, când avea 17.489 de volume. Acest declin afectează direct cei 1125 de elevi și 60 de cadre didactice care depind de aceste resurse pentru educația și pregătirea lor.
 
Organizația Femeilor Antreprenor, filiala Suceava lansează o campanie de donare de cărți pentru a îmbogăți biblioteca Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” și pentru a oferi elevilor accesul la resurse educative esențiale.
 
Îți cerem sprijinul pentru a dona cărți destinate elevilor claselor I-VIII și cărți din diverse domenii care să corespundă vârstei copiilor.
 
Te rugăm să consulți lista de titluri accesând următorul link:
Listă de titluri
Este important ca aceste cărți să fie într-o stare bună, cu pagini și coperți intacte. Dacă nu ai cărți acasă, poți cumpăra un titlu din lista noastră publicată și să donezi 2-3 exemplare.
 
Colectarea cărților se va desfășura între 17 iunie și 30 septembrie în următoarele locații:
 

Biblioteca Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava (corp E)

L-V: 08-16

locație

Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub

L-D: 11-22

Locație

Sakura – Cafenea & Ceainărie

L-V: 08-22
S: 09-22
D: 12-22

Locație

InBusiness Club

În cadrul întâlnirilor de business.

Locație

Pentru cei ce nu sunt din Suceava, dar doresc să doneze cărți, o pot face prin trimiterea cărților direct către bibliotecă, la adresa de mai jos:


Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Rădăuți
Adresa: Rădăuți, str. Iancu Flondor, nr. 3
Email: sc3radauti@yahoo.com
Persoană de contact: Andreea Mitric, Tel. 0757 371 215

Implică-te și tu în această inițiativă și ajută-ne să transformăm biblioteca Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” într-un loc de inspirație și cunoaștere pentru toți elevii!

Mai multe detalii regăsiți AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *