Financing Info Monday – Secretele accesării finanțărilor nerambursabile

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), alături de patronatul OFA UGIR, organizează pe 8 iulie, începând cu ora 12, un eveniment esențial pentru antreprenorii interesați de accesarea fondurilor europene nerambursabile.

Webinar-ul vine în sprijinul companiilor și antreprenorilor care doresc să acceseze fonduri europene nerambursabile, dar se confruntă adesea cu provocări în procesul de aplicare și implementare a proiectelor.

Colega noastră Ana-Maria Icătoiu, vicepreședintă OFA UGIR, va fi invitată în calitate de speaker datorită experienței vaste în domeniul accesării fondurilor nerambursabile și va oferi participanților informații valoroase și recomandări practice pentru a evita greșelile frecvente și a maximiza șansele de a obține finanțare și, respectiv, de a implementa cu succes proiectele finanțate din surse nerambursabile.

Evenimentul va acoperi subiecte cheie precum:

  • Identificarea surselor de finanțare potrivite pentru proiectele dvs.
  • Pregătirea documentației de aplicare și respectarea cerințelor programelor de finanțare
  • Managementul eficient al proiectelor finanțate din fonduri europene
  • Strategii pentru depășirea obstacolelor în implementarea proiectelor

Participanții vor avea ocazia să interacționeze direct cu speakerul evenimentului și să primească răspunsuri la întrebările specifice legate de accesarea fondurilor europene. Evenimentul reprezintă o oportunitate unică de a dobândi cunoștințe esențiale și a învăța din experiența altor companii și antreprenori care au reușit să obțină finanțări nerambursabile.

Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate, deci vă recomandăm să vă rezervați locul în timp util. Veți primi un email cu detaliile conectării.

formular înscriere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *