GOLDEN WOMEN GALA │A Christmas Celebration of Female Entrepreneurship – by OFA UGIR

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR (OFA UGIR) are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul ”Golden Women Gala” – un eveniment ce dorește să celebreze într-un mod unic membrele patronatului, antreprenoriatul feminin și rezultatele excepționale obținute în decursul acestui an. 

Evenimentul festiv conturat sub forma unei petreceri de Crăciun, va reprezenta un bun prilej de networking, celebrare a puterii antreprenoriatului feminin și a business-urilor conduse de femei, dar și de a descoperi realizările patronatului OFA UGIR din acest an, alături de obiectivele pentru anul viitor.

Ne dorim ca acest eveniment să inspire, să prezinte poveștile personale, perspectivele şi lecţiile învăţate de la femeile de success din mediul de afaceri. 

Gala festivă va avea loc sâmbătă, 09 decembrie, începând cu ora 17:00, într-o locație superbă precum Serenity Resort din Codlea, județul Brașov.

După cum spune și titlul ”Golden Women Gala”, dress code-ul va fi conturat de nuanțe de auriu, argintiu, gri, negru și alb, sau diferite combinații ale acestora. 

Pe lângă oportunitățile de networking, pregătim și mici surprize pentru invitate. Astfel te invităm să fii și tu parte a uneia dintre aceste surprize și să devii un Secret Angel!
 
Ne dorim ca membrele OFA UGIR să ajungă să îți cunoască unul din produsele/serviciile companiei tale și astfel să încurajăm colaborarea dintre membre. Astfel, te rugăm să oferi un cadou care este produsul muncii tale sau a echipei tale, într-o sumă cât mai mică, sau cât consideri că dorești să dăruiești.
 
Dacă totuși, domeniul de activitate nu face posibil acest lucru, te incurăjăm să dăruiești o carte care te-a ajutat în dezvoltarea și evoluția ta. Împachetează-l cât mai frumos și nu uita să adaugi o carte de vizită.
 
Astfel, dacă vrei să te bucuri de o seară magică alături de comunitatea OFA UGIR, te invităm să completezi următorul formular de participare și să fii alături de noi: 
https://forms.gle/vGuRCJx546gaVnPD6

Taxa de participare este în valoare de:

  • 380 ron/persoană pentru membrii OFA UGIR
  • 450 ron/persoană pentru non-membrii

Mai multe detalii despre locație regăsiți aici:

Pentru mai multe detalii, colegele noastre vă stau la dispoziție la adresa de email: ofa@ugir.ro

Evenimentul este organizat de către OFA UGIR.

Parteneri: AGEO Events, Blisspreneur, Ravana, AVISSO, AMA Leadership Academy, Cofetăria ”Un băiat și o fată”, NGO Femina, AdVerde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *