Misiune economică Croația

În perioada 30 mai – 04 iunie, NGO Femina în parteneriat cu Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România (OFA UGIR) organizează o misiune economică în Split, Croația. 

Elementul cheie al acestei misiuni economice, constă în participarea la conferința ”Women and International Relations – Professional practices and personal experiences of international women in business”, ce va avea loc pe 31 mai, începând cu ora 17:00, la Hotel Ambasador din Split.

Scopul acestui eveniment este să adune femei de afaceri de succes din diferite țări care pot inspira antreprenorii din comunitatea croată, expata și nomazi, prin intermediul experienței și expertizei lor.

În calitate de speaker și reprezentat al patronatului OFA UGIR în cadrul acestui eveniment, avem deosebita onoare să anunțăm prezența doamnei Amalia Georgescu – vicepreședinte OFA UGIR.

De asemenea, se urmărește strângerea de fonduri și donații pentru a susține proiectul Building bridges| Saving water. Mai multe detalii cu privire la acesta, regăsiți AICI. 

Program general misiune economică:

  • 30 mai – Deplasare România – Split, Croația, cazare și cină ”Bun venit!”
  • 31 mai – În prima parte a zilei – vizită în centru orașului Split, iar începând cu ora 17:00 – Conferința ”Women and International Relations – Professional practices and personal experiences of itnernational women in business”
  • 01 iunie – Întâlniri de networking cu oameni de afaceri locali
  • 02 – 03 iunie – Întâlniri de afaceri, vizită oraș Split, insule și alte atracții turistice
  • 04 iunie – Deplasare Croația – România

Notă: Costurile de transport, cazare și masă sunt susținute integral de către participanți. Participarea în cadrul conferinței din 31 mai este gratuită.

Te invităm să îți rezervi și tu un loc în cadrul misiunii economice, prin completarea următorului formular de participare:

https://forms.gle/JubqRcEFxRJ9k5iw6

Te așteptăm cu drag alături de noi – OFA UGIR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *