6 factori care influențează succesul în viață │ OFA UGIR Cluj

Suntem încântați să vă invităm la un eveniment de excepție organizat de Organizația Femeilor Antreprenor OFA UGIR, în care colega noastră Oana Luca, președintă OFA UGIR Cluj o va avea ca invitată pe doamna Corina Nechita, Trainer Internațional acreditat Blair Singer Training Academy.
 
Cu o experiență vastă în domeniul dezvoltării personale și profesionale, doamna Corina Nechita ne va ghida într-o călătorie fascinantă prin „6 Factori care influențează succesul”. Vom explora împreună principiile și strategiile esențiale pentru a ne atinge obiectivele și pentru a construi afaceri durabile și prospere.
 
În cadrul acestui eveniment, ne vom inspira din înțelepciunea și experiența unor formatori de opinie de renume mondial, precum Sadhguru, Sir Ken Robinson, Brene Brown, Vicktor Frankl și mulți alții. Vom învăța cum să ne transformăm gândirea și acțiunile în direcția succesului, într-un mod autentic și sustenabil.
 
Este o ocazie unică să ne conectăm, să învățăm și să ne dezvoltăm împreună cu o comunitate puternică de antreprenoare determinate să-și atingă potențialul maxim în afaceri și în viață.
 
Alăturați-vă nouă pentru a descoperi secretele succesului și pentru a face pași mari către realizarea viselor dumneavoastră!
📅 Data: 30.04.2024
🕒 Ora: 19:00
📍 Locație: Online
🎟️ Formular de înscriere: bit.ly/3xOquyg
 
Te așteptăm cu drag la evenimentul marca OFA UGIR, alături de Corina Nechita și comunitatea noastră ca să împărtășim împreună această călătorie captivantă către succesul personal și profesional!
 
Mai multe detalii: https://fb.me/e/6uVJcfqdF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *