Acord de cooperare – OFA UGIR și Asociația Femina din Croația

În decursul zilei de 20 octombrie 2022, începând cu ora 10:00 am avut deosebita plăcere să fim parteneri și să participăm la Bilateral Business Reunion Bucharest, eveniment organizat de către Lifestyle Check-In.

Cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la relațiile diplomatice dintre Croația și România, joi a avut loc la București un Forum de Afaceri care a reunit reprezentanți ai instituțiilor, economiilor, culturii și mass-media din cele două țări în palatul Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti (CCIB).

În cadrul întâlnirii, s-a pus un accent deosebit pe responsabilizarea antreprenoriatului feminin și pe cooperarea asociațiilor de femei antreprenori din cele două țări, iar în acest context a fost semnat un acord de cooperare între Organizația Română a Femeilor Antreprenori din UGIR (Uniunea Generală a Industriașilor din România) și Asociația Femina din Split, Croația.

Forumul a fost deschis de președintele Camerei bucureștene, Iuliu Stocklosa și a primit vizita doamnei E.S. Maria Kapitanovič, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Croate în România.

Din delegaţia croată, condusă de Monica Ioanițescu, fondatoarea Lifestyle Check IN, au făcut parte oameni de afaceri ce activează în: construcții, turism, industria ușoară, distribuție FMCG, produse de lux, cercetare-dezvoltare-inovare, consultanță în domeniul proiectelor europene, consiliere, servicii și comerț în domeniul infrastructurii, media, educație, precum și reprezentanți ai unor organizații de afaceri și ai unor unități administrativ-teritoriale, inclusiv reprezentanți ai diasporei române din Republica Croația.

Atât în timpul Forumului, cât și în convorbirile B2B au rezultat oportunități de afaceri care ar putea să contribuie la internaționalizarea afacerilor firmelor românești interesate.

Acordul semnat de către OFA UGIR România și FEMINA Croația dă startul unei colaborari internaționale menite să susțină antreprenoriatul feminin și implicarea femeilor în diversele domenii ale societății.

OFA UGIR promovează și susține creșterea importanței rolului femeii în dezvoltarea societății românești, sprijinirea, dezvoltarea, promovarea femeilor antreprenor și susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare.

Alături de Asociația Femina din Croația pregătim noi proiecte pentru femeile antreprenor în 2023! Stay tuned!

Mai multe detalii despre evenimentul bilateral regăsiți AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *