”All women glow up Meeting” cu OFA UGIR și NAOS INSTITUT ESTEHDERM

OFA UGIR IAȘI organizează pentru tine, frumoasă femeie, o nouă întâlnire pe 24 martie 2023 intitulată ”All women glow up Meeting”, alături de Naos – Institut Esthederm.
 
Petronela Radu, trainer la NAOS SKIN CARE România, specialist în sănătatea și frumusețea pielii, om de comunicare nonviolentă, ne invită cu bucurie, la AGEO Events, Iași, începând cu ora 18:00 la un Mirror Party.  Va fi un eveniment inedit și diferit, cu un workshop unde vei afla CE și CUM ai de făcut pentru a dobândi frumusețea și sănătatea tenului tău.
 
Vei experimenta un protocol de îngrijire al pielii în 4 pași, marca Naos – Institut Esthederm, vom ciocni un pahar de șampanie, vom zâmbi și ne vom relaxa cu ceva dulce semnat de cofetăria Palibo.
 
Așadar, va fi o seară unde sala de evenimente AGEO White Room devine salon și unde personajul principal, ești chiar TU!
 
Îți sugerăm să înlocuiești rochița sau bluza de mătase, cu un tricou confortabil, lejer, numai bun pentru relaxare, lasă mașina acasă și vino cu un taxi, Uber sau… fă tot posibilul să te relaxezi cât poți în această seară și vei beneficia de cele mai frumoase efecte ale procesului de înfrumusețare.
 
Confirmările de participare se fac în privat până pe 18 martie. Participare gratuită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *