Anca Cosma – președinta OFA UGIR Bihor

O felicităm cu drag pe colega noastră, Anca Cosma, ce a preluat noul mandat de președintă a OFA UGIR Bihor, începând cu luna aprilie și va coordona în următorii 2 ani dezvoltarea OFA UGIR în județ.
 
Cine este Anca Cosma?
 
Este economist licențiat al Universității de Vest Timișoara în domeniul Administrarea Afacerilor, cu studii de master în domeniul audit și contabilitate și a acumulat o experiență considerabilă în contabilitate, fiscalitate, management financiar și consultanță în afaceri și fonduri europene.
 
Care este activitatea ei antreprenorială?
 
Putem spune că este foarte vastă și suntem onorate să o avem alături de noi. Anca ne-a împărtășit următoarele:
 
”Printre cele mai mari realizări ale carierei mele se numără calitatea de co-founder și CFO al grupului de firme MENS MENTIS – companie lider pe piața din România și Ungaria în domeniul echipamentelor de fitness – comercializare, producție, dotare săli de sport.
 
În paralel am creat și dezvoltat în Ungaria un business care reprezintă un nou concept pe piața de beauty si fitness. Deoarece provocările mă definesc, îmi place să lucrez cu oamenii și să ne dezvoltăm împreună sunt cofounder și managing partner al companiei de consultanță în afaceri și fonduri europene Ansi Project by Aria United. Nu în ultimul rând sunt partener și CFO al unuia dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cluburi din Oradea – One and Only Lords Pub și lucrez la deschiderea unui restaurant propriu.
 
Deși mă mândresc cu cariera mea, de departe cea mai mare realizare a mea este o fetiță minunată de 10 ani care îmi umple viața de bucurie și culoare.”
O felicităm și îi dorim succes în noul mandat asumat! Ne dorim OFA UGIR să crească și să susțină din ce în ce mai mult antreprenoriatul feminin bihorean.
 
În același timp, dorim să mulțumim cu recunoștință și prețuire colegei noastre, Renate Popescu, ce a avut acestă funcție în mandatul 2021-2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *