Business Networking & Personal Development Session

Seara de joi, 07 septembrie, a fost una magică, plină de voie bună, business networking și relaxare pentru cele peste 25 de doamne antreprenor ce reprezintă comunitatea OFA UGIR filiala Iași.

Evenimentul ”Business Networking & Personal Development Session” organizat în parteneriat cu echipa de specialiști AGEO Events, a reprezentat, pe lângă o oportunitate inedită de networking, și un prilej de învățare și descoperire.

În acest sens, invitatele au avut parte de un atelier de dezvoltare personală intitulat ”Porția de sens”, în prezența doamnei Veronica Gavril – Life & Business Coach.

Atelierul de dezvoltare personală ”Porția de sens” ne-a oferit oportunitatea de a descoperi cine suntem, ce putem face și cum să folosim la maximul atuurile și abilitățile noastre!

Cu această ocazie, dorim să le mulțumim tuturor celor prezente și să ne arătăm recunoștința față de toți partenerii și colaboratorii ce au transformat acest eveniment într-unul magic și au oferit premii și surprize în cadrul tombolei.
 
Vă mulțumim pentru toată implicarea și susținerea acordată:
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *