Candidații la Primăria Iași în dialog cu antreprenorii locali

Alături de antreprenorii ieșeni, timp de 4 zile am dezbătut și prezentat proiecte care s-au aflat în atenția invitaților noștri care au candidat la funcția de primar al Municipiului Iași. Dialogurile noastre au fost constructive și deschise, iar ulterior ne-am ancorat în problemele cu care se confruntă Iașul.

Ca femei antreprenor, ne dorim să fim o voce auzită în urbea ieșeană și nu numai, să putem influența în bine derapajele actuale ale clasei politice, să putem fi un factor decizional și un contribuitor la bunul mers al societății. Ne dorim ca normalitatea să fie cuvântul de ordine în toate domeniile de activitate.

  •  Primul eveniment din această serie a fost desășurat de Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR a avut loc miercuri, 09.09.2020, între orele 17:30-18:30. Invitatul a fost domnul primar, Mihai Chirica, care a candidat la funcția de primar. #OFAUGIRforpeople
  •  Al doilea eveniment desfășurat de Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR a avut loc marți, 15 septembrie 2020, ora 19.30-20.30. Invitatul a fost domnul Cătălin Urtoi, candidat la funcția de primar.
  • Al treilea eveniment desfășurat de Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR a avut loc joi, 17.09.2020, între orele 17:00-18:30. Invitată a fost doamna Cosette Chichirău, candidat la Primăria Iași.
  • Ultimul eveniment desfășurat de Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR a avut loc luni, 21.09.2020, între orele 17:30-18:30. Invitații au fost doamna doamna Dr. Monica Holicov și domnul Vlad Baba. Oficial, candidați la Primăria Municipiului Iași.

Aceste evenimente au fost concepute, pentru că ne-am dorit ca Iașul să aibă parte de ce e mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *