Cluj Belgian Business Days – OFA UGIR partener

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR (OFA UGIR) are deosebita onoare să fie partener în cadrul evenimentului ”Cluj Belgian Business Days” marca BEROCC – Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce și Consiliul Patronatelor ESG din România. 

Evenimentul ce va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, în Cluj, și își propune să reunească profesioniști și antreprenori din diverse industrii pentru a lua parte la activități de networking și vizite la companii de renume.

Agendă:

Pe 16 noiembrie, prima parte – B2B Meetings Marathon & Networking Drink va avea loc la Puratos Bakery School, în intervalul orar 16:00 – 21:00. Acest eveniment va oferi o oportunitate excelentă de a intra în legătură cu specialiști și oameni de afaceri, pentru a vă extinde rețeaua profesională.

Pe 17 noiembrie, au fost programate vizite în cadrul următoarelor companii: Sonaca, Evozone și Joost Group. Această oportunitate exclusivă vă va permite să obțineți informații despre aceste companii renumite și să explorați potențialele colaborări de afaceri.

Mai multe detalii cu privire la eveniment,posibilitate de a fi partener, taxa de participare și formular de înscriere regăsiți aici:

https://berocc.com/events/cluj-belgian-business-days/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *