COMUNICAREA ÎN AFACERI │ Business networking event powered by OFA UGIR IAȘI

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR, filiala Iași are deosebita plăcere de a vă invita la un nou eveniment de business networking ce se intitulează ”COMUNICAREA ÎN AFACERI”.
 
Evenimentul va avea loc marți, 02 aprilie, începând cu ora 09:00, în cadrul AGEO Events, Bld. Chimiei, 12, Iași.
 

Alături de noi, în calitate de speakeri le vom avea alături pe:

  • Diana Mihalcea, Specialistă în comunicare și fondatoare PRING ce ne va împărtăși propriile secretele, cu privire la ”Cum construiești o strategie de comunicare eficientă pentru business-ul tău?”.
  • Jeanina Narcisa Băbuță, Co-fondatoare Winetastic, Project Manager în cadrul Asociația ”O șansă pentru fiecare”, ce ne va oferi câteva insight-uri despre design și cum poți ajunge să ai o ”Carieră de succes cu un birou în stil Feng Shui”.
Acces eveniment: 50 RON/persoană
Poate fi achitat cash sau cu cardul direct la locație, în ziua evenimentului.
Rezervarea unui loc în cadrul evenimentului se realizează prin completarea următorului formular de participare:
formular înscriere

Cine este Diana Mihalcea?

Diana Mihalcea este specialist în comunicare, are un vast background jurnalistic, activând de mai bine de 15 ani în presa economică.

Calitățile de comunicator și le-a rafinat conducând ample proiecte de relații publice pentru companii private și ONG-uri.

În prezent, deține propria Agenție de PR și Marketing Digital – PRING. Diana deține titlul de doctor în Finanțe, fiind și cadru universitar în cadrul Universității „Al.I.Cuza”

Cine este Jeanina Narcisa Băbuță?

Jeanina Narcisa Băbuță este artista cu soluțiile logice mereu la ea. Are peste 10 ani de experiență în implementare dar și de coordonare/management în ultimii 3 ani de proiecte cofinanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

În ultimii doi ani alături de soțul său a pășit în lumea antreprenoriatului înființând Winetastic- în cadrul căreia organizează tururi ghidate la crame și podgorii renumite din România dar și din Republica Moldova, Italia adresându-se atât oaspeților din țară cât și străinilor.

Te așteptăm alături de noi pentru a te bucura de o nouă experiență alături de comunitatea OFA UGIR din Iași!
Dacă nu ești membră, dorești să ne cunoști mai bine și să participi la cât mai multe evenimente locale, regionale sau naționale, te invităm să completezi adeziunea aici:
cerere de adeziune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *