OFA UGIR Iași și Design Pathways: o poveste de succes pentru Femeile Antreprenor

Într-o zi cu aer încărcat de energie și pasiune pentru afaceri, femeile antreprenor s-au adunat pentru a descoperi tainele construirii unui brand puternic. Acest eveniment special marca OFA UGIR Iași, susținut de către colega noastră Anamaria Popa, fondatoarea Design Pathways și membru OFA UGIR, a avut loc pe data de 25 octombrie 2023, în Iași, într-o locație magică care a inspirat pe toată lumea, AGEO Biz & Corporate Events.

Evenimentul a fost organizat la inițiativa colegei noastre Amalia Georgescu, vicepreședinte OFA UGIR Reg. N-E și președinte OFA UGIR Iași, fiind parte a viziunii de a susține și încuraja membrele și prietenele comunității OFA UGIR în a-și promova activ expertiza, produsele și serviciile oferite de afacerile pe care le conduc.

Daca vrei să devii membru și să participi la evenimentele noastre, te invităm alături de noi: https://ofaugir.ro/contact/

Crează-ți brandul personal: o călătorie în lumea brandingului

Cu un zâmbet prietenos și o prezență plină de încredere, Anamaria Popa a împărtășit secretele brandingului și importanța acestuia pentru succesul afacerii tale. A fost o călătorie în care cele două ore parcă au zburat în doar 5 minute, în care participantele au fost conduse pas cu pas în arta de a-și construi brandul personal.

Nu s-a limitat la a enumera simplu etapele de bază ale brandingului, ci a transformat discuția într-o poveste captivantă. A vorbit despre misiunea fiecărei femei antreprenor ca fiind cheia către succes, subliniind că un brand puternic nu este doar un logo sau o schemă de culori, ci o poveste autentică pe care o împărtășim cu lumea.

Arta brandingului: îmbinarea tehnicii cu comunitatea

Anamaria Popa a abordat subiectul brandingului cu o atitudine echilibrată între tehnică și poveste. A clarificat concepte precum „De ce-ul” și importanța valorilor, transformându-le din simple cuvinte în forțe puternice care pot transforma o afacere obișnuită într-un brand memorabil.

Un aspect remarcabil al evenimentului a fost modul în care femeile antreprenor au colaborat în echipe, discutând provocările și oportunitățile în construirea brandului personal. Acest spirit de comunitate a consolidat înțelegerea că un brand puternic se dezvoltă nu doar prin cunoștințe tehnice, ci și prin schimbul de experiențe și perspectiva diverselor antreprenoare.

Anamaria a subliniat cu pasiune că un brand puternic se construiește pe valori clare, o misiune bine definită și o conexiune autentică cu clienții. Aceste elemente au devenit instrumente puternice care pot face diferența pe o piață competitivă.

Construirea unui brand personal: un apel la acțiune

În final, Anamaria Popa a dezvăluit un program special ce va începe pe 8 ianuarie 2024 și care va oferi o experiență de 12 săptămâni, doar de două ori pe an. Împreună cu alți doi experți, acest program se angajează să ofere antreprenorilor instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-și dezvolta brandul personal.

Comunitatea brandingului: Design Pathways ca ghid

Dar povestea nu se oprește aici. Design Pathways este mai mult decât un program sau o prezentare. Este acea afacere în care femeile antreprenor pot avea încredere, se unesc, se sprijină reciproc și se inspiră să-și construiască branduri puternice. Comunitatea pe care o formează este unul dintre pilonii săi, oferind sprijin constant și schimbul de idei pentru femeile antreprenor.

Alătură-te lumea brandingului cu Design Pathways

În final, această poveste de succes a fost o adevărată sursă de inspirație pentru femeile antreprenor care au participat la eveniment. Au aflat că brandingul este arta de a-ți găsi vocea și de a-ți transforma pasiunea într-o afacere de succes.

Anamaria Popa a deschis ușa către lumea brandingului și a spus:

„Intră și construiește-ți brandul!” 

Este un apel la acțiune pe care multe femei antreprenor s-au angajat să îl urmeze, iar Design Pathways este ghidul lor în această călătorie plină de reușite. Acest eveniment nu a fost doar o prezentare, ci un pas important în construirea unei comunități puternice de femei antreprenor care vor să își transforme visele în branduri de succes. 

Dacă și tu vrei să faci parte din această poveste, nu ezita să contactezi Design Pathways și să începi propria ta călătorie în lumea brandingului. 

Este momentul să-ți construiești brandul și să-ți atingi visurile.

Mai multe detalii: https://designpathways.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *