Detoxifierea corpului și claritatea minții │ Curs de Nutriție și Echilibru pentru Viața Modernă

Într-o lume în care ritmul alert și stresul zilnic ne afectează echilibrul și sănătatea, găsirea armoniei interioare devine esențială. Suntem încântați să vă prezentăm un curs exclusiv, condus de către colega noastră, Adina Plăcintă, o profesionistă cu o vastă experiență în lucrul cu oamenii, consultant în nutriție de peste 22 de ani, specializată și practicantă în Ayurveda în America și India de 4 ani, și profesor de yoga acreditat 500 RYT de Yoga International India.
 
Prin intermediul Camerei de Comerț Iași, vă invităm să participați la o călătorie de două ore în lumea nutriției și a ayurvedei, unde veți descoperi cum să vă aliniați stilul de viață cu ritmurile naturii și să atingeți un nivel superior de sănătate și bunăstare, ghidați de expertiza și experiența Adinei.
Iată câteva lucruri pe care le vei descoperi în cadrul Cursului de Nutriție și Echilibru pentru Viața Modernă, ”Detoxifierea corpului și claritatea minții”:
 
  • Scopul tău în viață. Cum ne ajuta înțelepciunea ayurvedică și nutriția să atingem un echilibru interior și să trăim în conformitate cu adevăratul nostru scop.
  • Parametrii optimi de sănătate. Înțelegerea propriului corp și a nevoilor sale unice.
  • Doshele – Vata, Pitta, și Kapha. Descoperirea doshei dominante și cum influențează aceasta sănătatea și comportamentul nostru.
  • Mâncatul conștient. Principii pentru o alimentație care susține echilibrul doshelor și promovează sănătatea și vitalitatea.
  • Soluții simple și eficiente pentru detoxifierea de primăvară și adaptarea corpului la anotimpul renașterii.
  • Surpriza Specială.
  • Posibilitatea de consultații personalizate.
 
Unde? Sediul Camerei de Comerț și Industrie din Iași, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou.
Când? 11 aprilie 2024, interval orar 17:30 – 20:30.
Acces eveniment: 180 ron/persoană. 
DISCOUNT: 20% pentru membrii Organizației Femeilor Antreprenor (OFA UGIR) sau ai Camerei de Comerț și Industrie Iași (CCI IAȘI).
 
detalii și înscrieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *