EUROSFAT 2024: Global Forum on Modern Direct Democracy

2024 este un an geopolitic. 2024 este un an în care vocile oamenilor contează mai mult ca niciodată la nivel global, european, dar și la nivel național, în special pentru România.

În acest caz, unul dintre marile evenimente cu impact global din acest an este EUROSFAT 2024 – Forumul Global pentru Democrația Directă Modernă.

Evenimentul ce va avea loc în perioada 15-18 mai 2024 va fi co-găzduit de Democracy International, The Swiss Democracy Foundation, Centrul de Expertiză Europeană – EUROPULS, Primăria București și Universitatea din București. 

Forumul va aborda probleme de interes global, internațional și național precum democrația, participarea civică a cetățenilor, în special a tinerilor, lipsa de încredere în instituții, digitalizarea și altele.

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR va fi reprezentată de către Ana-Maria Icătoiu, vicepreședintă OFA UGIR.

Ana-Maria Icătoiu va fi prezentă în calitate de speaker în cadrul sesiunii de discuții cu tema ”Sustainable future(s)”, ce se va desfășura vineri, 17 mai, începând cu ora 14:30.

Printre speakerii invitați în cadrul panelului moderat de către doamna Dalia Stoian, Coordonatoare a departamentului de Instalații Electrice și Automatizări al EFdeN, se numără:

  • Roxana Mînzatu, Secretară de stat și coordonatoare a Departamentului pentru Evaluare Integrată și Monitorizarea Programelor Finanțate din Fonduri Publice și Europene
  • Corina Murafa, Membră a Comitetului Economic și Social European
  • Roxana Chirițoiu, Project Manager – Climate Change Summit

Printre principalele topic-uri abordate în cadrul panelului, se numără:

  • Educație și cultură în jurul sustenabilității – S-au schimbat percepția și cunoștințele românilor despre sustenabilitate? Care sunt cele mai mari bariere culturale atunci când vine vorba de sustenabilitate?
  • Sustenabilitatea economică – Cât de bine adoptă companiile direcțiile ESG, cât de profitabile sunt companiile care adoptă măsuri sustenabile?

Mai multe detalii despre eveniment, agendă și înscrieri, regăsiți AICI. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *