OFA UGIR partener – Lansare de carte ”Nu mă mai tem!”

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR (Uniunea Generală a Industriașilor) are deosebita plăcere să fie partener în cadrul unui nou eveniment de elită.
 
In cadrul sălii Dalles din București, în prag de sărbătoare, Organizația Femeilor Antreprenor – OFA UGIR, alături de Aripi de îngeri, Clubul Marile Cărți și de Editura Școala Ardeleană, au bucuria de a vă invita la lansarea de carte în scop caritabil: “Nu mă mai tem!”
 
Alături de noi îi vom avea oaspeți pe: scriitoarea Gabriela Dukanovic, scriitorul Mihail Neamtu și Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan.
 
De sub pana luminoasă a scriitoarei plină de inspirație, Gabriela Dukanovic, a ieșit o capodopera minunată dintr-o trăire autentică, cartea biografică “Nu mă mai tem!”. Rândurile îmbelșugate ale cărții ne relatează dimensiunea sufletească a căutărilor unei foste mari campioane a sportului românesc. “Căutând Iubirea și încercând să înțeleg sensul vieții, am ajuns să ating Ființa care-mi animă viața”, ne mărturisește scriitoarea.
 
Drepturile de autor din vânzarea cărții vor fi donate pentru dezvoltarea unui program de combatere a delincvenței juvenile. Pe această cale dorim să vă mulțumim anticipat tuturor celor care veți fi părtași în mod direct și veți face posibil acest act caritabil!
 
Evenimentul va avea loc în data de 10 Decembrie, începând cu orele 11:00, la sala Dalles din București, iar intrarea va fi liberă pentru oricine dorește să participe.
 
Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *