Prima conferința națională OFA UGIR, din 2024, va avea loc în Cluj!

Suntem onorați să vă invităm și să vă avem alături la prima Conferința Națională marca OFA UGIR (Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR) din acest an.
 
Evenimentul ce se intitulează ”Redefinirea rolului României în noua economie europeană: oportunități și provocări pentru sectorul privat”, va avea loc joi, 08 februarie 2024, în cadrul Grand Hotel Italia din Cluj.
 
Într-o perioadă caracterizată prin transformări rapide și conexiuni din ce în ce mai strânse între națiuni, rolul antreprenorilor în creșterea, inovația și consolidarea societăților a devenit un subiect central de discuție. Astfel, cu mare plăcere vă invităm la acest eveniment menit să adâncească această discuție în contextul specific țării noastre.
 
Temele pe care le vom aborda vor viza capacitatea de leadership a antreprenorilor și reprezentanților instituționali, modificările legislative naționale și presiunea ajustării la cerințele internaționale, contextul economic actul în care se află România și cum putem depăși barierele economice și mentale pentru a arăta că putem fi o țară competitivă, inovativă și un lider de referință nu numai în Europa de Est.
 
Domeniul economico – social reprezintă, astfel, un alt punct nodal al discuției noastre ce va aduce plus valoare panelului de discuții și în interacțiunea cu participanții. Abordând atât măsurile guvernamentale, cât și experiențele din regiune, vom căuta să înțelegem cum antreprenoriatul românesc poate fi o forță a schimbării pe care ne-o dorim.

Suntem recunoscători și le mulțumim pentru confirmarea de prezență, următorilor speakeri:

  • Norma-Nathalie Nițescu, Policy Adviser – European Semester Officer
  • Csilla Hegedüs, Directoare generală interimară al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest
  • dr. Corina Murafa, Expertă în politici energetice, membră în Consiliul Economic și Social European și în CES România
  • conf. univ. dr. habil Cătălina Crișan, Conferențiar FSEGA, Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca
  • Lucia Nora Morariu, Președintă – fondatoare EXIMTUR
  • Andrei Mocan, SVP of Delivery & Managing Director Blankfactor România
Keynote speakeri:
 
  • prof. univ. dr. Daniel David, Rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca
  • Elena Badea, Managing Director Valoria Business Solutions.
Accesul în cadrul conferinței naționale și confirmarea prezenței se realizează prin completarea următorului formular de participare: https://forms.gle/XJdfAYMsJMvY1H1r7
 
Vă așteptăm cu o curiozitate crescândă și cu dorința de a împărtăși și a învăța reciproc!
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *