Leadership & Management Vizionar – Team building OFA UGIR

Pentru că fiecare început de an este despre rezoluții, schimbări și obiective realizabile, OFA UGIR (Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR) își dorește să contureze pentru membrii, partenerii și colaboratorii patronatului, noi oportunități de dezvoltare profesională și personală, alături de numeroase proiecte, evenimente și conferințe la nivel regional, național și internațional.

Astfel, pentru a reuși să definim viitoarele direcții de acțiune ale OFA UGIR, un prim pas în acest sens va fi făcut de munca întreagii echipe de conducere OFA UGIR, în cadrul team building-ului din 19 – 21 ianuarie 2024, care se va focusa pe dezvoltarea abilității de leadership pentru femeile antreprenor din toate regiunile reprezentate și va susține implementarea unui management vizionar în organizație, la nivel național și internațional.

În acest sens dorim să ne arătăm recunoștința față de colega noastră Ana-Maria Alexandru, coordonatoare dezvoltare OFA UGIR București și fondatoare AMA LEADERSHIP ACADEMY, care, împreună cu echipa de organizare OFA UGIR, a stabilit detaliu cu detaliu fiecare element pentru ca acest team building să devină o adevărată experiență de cunoaștere, dezvoltare și împlinire.

Team building-ul dedicat exclusiv reprezentanților OFA UGIR de la nivel național și internațional, local și regional, va avea loc în perioada 19-21 ianuarie 2024 , în cadrul Hotelului Crystal din Sovata, cărora le mulțumim pentru găzduire și serviciile extraordinare furnizate.

OFA UGIR a pregătit tematici interesante și de foarte mare actualitate, instrumente utile, conversații valoroase și surprize plăcute. Te invităm să facem din 2024 cel mai bun an împreună!

Pentru înscriere sau alte detalii organizatorice vă invităm să ne contactați la:

  • Amalia Georgescu, vicepreședinte OFA UGIR Regiunea Nord-Est

             0728 880 573 │ iasi@ofaugir.ro

  • Ana-Maria Alexandru, coordonatoare dezvoltare OFA UGIR București

             0746 150 659 │ ama@leadershipacademy.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *