Protocol de colaborare între DIZ și OFA UGIR

Ziua de joi, 22 iunie 2023, a dat naștere unei noi oportunități de colaborare de lungă durată între Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România (OFA UGIR) și Digital Innovation Zone – singurul hub european de inovare digitală.

Acordul de parteneriat a fost consemnat prin semnarea reciprocă de către doamna Mirabela Miron – președinte OFA UGIR și doamna Cristina Mihaela Baghiu – președinte DIZ.

Scopul acestei colaborări dintre OFA UGIR și DIZ urmărește promovarea de programe și proiectele din domeniul de activitate al fiecărei organizații, în vederea susținerii inovării, competivitatății și profitabilității ca factori de creștere economică, cu atenție aparte pentru promovarea femeilor antrenor.

Printre obiectivele principale ale acestui parteneriat se numără susținerea reciprocă și dezvoltarea antreprenoriatului feminin românesc, atât la nivel regional, cât și național, dezvoltarea abilităților IMM-urilor în ceea ce privește competențele digitale, alături de identificarea și inițierea de proiecte colaborative de cercetare și de business pe domenii specifice.

De asemenea, se urmărește dezvoltarea și pregătirea de pachete de servicii de consiliere IT pentru accesarea programelor de finanțare în ceea ce privește digitalizarea IMM-urilor.

Împreună urmărim stimularea digitalizării, susținerea antreprenorilor, dezvoltarea companiilor și atingerea obiectivelor într-un mod eficient și eficace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *