Protocol de colaborare între OFA UGIR și Transilvania IT Cluster

Joi, 28 martie 2024, în cadrul evenimentului Conferința DIZ – Transformare Digitală 2.0, patronatul OFA UGIR a semnat un nou acord de parteneriat cu Asociația Transilvania IT Cluster prin care ne propunem să creștem oportunitățile de colaborare între membrii clusterului și ai patronatului, pentru dezvoltarea și încurajarea ecosistemelor de inovare digitală.
 
În perioada următoare vor fi organizare o serie de informări și webinarii pentru membrii OFA UGIR din regiunea Nord-Vest cu privire la oportunitățile și serviciile clusterului.
 
Acordul de partneriat a fost semnat de Bianca Muntean, președinte RODIH și Coordonator Transilvania IT DIH și Amalia Georgescu, vicepreședinte și coordonator dezvoltare OFA UGIR.

Prezentul protocol stabileşte cadrul general administrativ şi operaţional în baza căruia Asociația Transilvania IT și OFA UGIR vor colabora, pentru a promova programele şi proiectele din domeniul de activitate propriu fiecărei părţi și care urmăresc susţinerea inovării, transformarea digitala, competitivitatea și profitabilitatea ca factori de creștere economică, cu atenție aparte pentru promovarea femeilor antreprenor.

Suntem bucuroși și încrezători că împreună vom contribui la dezvoltarea mediul antreprenorial! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *