Rebrand Yourself cu Luiza Olteanu Nistor și OFA UGIR

Vă invităm cu drag la o nouă întâlnire lunară OFA UGIR București,ce va avea loc marți, 23 aprilie, de la 18:30, la sediul Rebrand Yourself al antreprenoarei Luiza Nistor.
 
Evenimentul va fi moderat de către colega noastră, Daniela Palade Teodorescu, jurnalistă, scriitoare, consilieră de carieră, iar principalul subiect de discuție se va focusa pe branding-ul personal “pe bune”. Autentic, coerent, credibil.
 
În acest sens, le vom avea alături de noi pe:
 
Ana Raluca Chișu, antreprenoare, fondatoare Asociatia KinetoBebe, economistă de profesie, fondatoarea primului centru de recuperare pediatrică din România și a Asociației Kinetobebe.
 
Este o deschizătoare de drumuri atât în ceea ce privește acțiunile de economie socială, dar și de management sanitar. A inițiat programe profilactice de evaluare motorie preventivă a copilului în primele 12 luni de viață și a elaborat formula clinicilor sociale de evaluare motrică, pentru care face lobby prin mai multe propuneri de politici publice în acest sens. Are o experiență de 15 ani în antreprenoriat.

Roxana Dumitrache, manager cultural, activistă feministă, publicistă, coordonatoare de programe culturale, absolventă de Științe Politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative și a unui master la London School of Economics, cu un doctorat în curs de desfășurare în științe politice și epistemologie feministă. Fostă directoare interimară a Institutului Cultural Român din Londra, coordonând strategia culturală și promovând artiștii și cultura română în Marea Britanie prin parteneriate internaționale.

Este scriitoare, cu un Premiu pentru Debut acordat de editura Polirom pentru cartea „Papa Nicolau și alte povestiri foarte scurte”, 2019, TEDx speaker și publicistă, cu articole care acoperă subiecte precum dimensiunea de gen în politicile publice, multiculturalismul și drepturile minorităților. E o voce tot mai auzită în societatea civilă, în special în proiectele privind drepturile femeilor.

Reservările de participare se fac la numărul de telefon 0749 043 048.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *