Regiunea Cluj și-a desemnat finalistele OFA START UP ANGELS! Vezi cine merge în Marea Finală!

Competiția regională 𝗢𝗙𝗔 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝗨𝗽 𝗔𝗻𝗴𝗲𝗹𝘀 Cluj și-a desemnat finalistele care vor concura în MAREA FINALĂ, din 12 noiembrie 2021. Reamintim că OFA START UP ANGELS este un concurs de pitching, al cărui obiectiv principal este susținerea succesului afacerilor antreprenoarelor românești.

Așadar, în marea finală OFA START UP ANGELS, Brand Ambassadorul Fulga Bocos merge mai departe cu Mihaela Robitu, antreprenor ”DIGITAL & BUSINESS TRANSFORMATION” și Bularcă Georgiana, fondator ”FELICITY STORE”, favorita publicului.

Juriul a fost format din membrii: Alina Novac – președinte OFA UGIR București, manager competitie OFA STARTUP ANGELS, antreprenor si fondator NOVAC COUTURE, Renate Popescu– președinte OFA UGIR BIHOR, expert contabil și specialist în management financiar, reprezentant CECCAR BIHOR, Fulga Bocoș – președinte OFA UGIR Cluj, medic, antreprenor și manager OLIN TRANS SRL, Alexandrina-Ioana Nan –  fost  judecător timp de 25 de ani, autor de carte, administrator al firmei Consensual Vision SRL Cluj , trainer si coach și Lilia Mosoreti Panait – reprezentant patronate în CES, organ consultativ al Parlamentului, Comisia de concurență neloială și protecția consumatorului și fondatoarea companiei de consultanță în afaceri și management Impact Assessment.

 

Câștigătoarea juriului: Mihaela Robitu cu firma ”DIGITAL & BUSINESS TRANSFORMATION”

În urma deliberării juriului, afacerea câștigătoare a finalei regionale Cluj este firma ”DIGITAL & BUSINESS TRANSFORMATION” a antreprenoarei Mihaela Robitu.

Firma ”Digital & Business Transformation” a apărut din dorința de a oferi companiilor suportul necesar pentru creșterea eficienței, eficacității și productivității angajaților. Experiența de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil și pregătirea profesională au generat interesul de a aduce un plus valoare domeniului și de a deschide antreprenorilor o nouă perspectivă în interacțiunea cu documentele și procesele interne. Implementarea de noi soluții digitale permit conectarea la noua era tehnologică și aducerea business-ului la un alt nivel de dezvoltare.

”Scopul soluțiilor propuse este de a elimina sarcinile repetitive, de a gestiona cu ușurință documentele, redefinind rolul oamenilor și aducând un plus valoare companiei în fata provocărilor din industria în care activează, dar și la nivel competițional. Digitalizarea și automatizarea aduc mari oportunități în managementul documentelor, generând un tranzit de la colectarea de date la implicarea personalului în îmbunătățirea altor procese interne, dar și posibilitatea de luare a deciziilor cu ușurință”, spune antreprenorul Mihaela Robitu.

 

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 II a revenit antreprenoarei Feneșan Anca Dumitrița pentru firmaSAVORI ARDELENEȘTI – PRODUSE FĂCUTE CU SUFLET!”.

Dedicare și simplitate – acestea sunt valorile care stau la baza unei mici afaceri de producție de la poalele Apusenilor.

Lângă Cheile Turzii, acolo unde peisajul reflectă sufletul cald și primitor al oamenilor, un absolvent de Teologie, împreună cu familia, a decisă continue tradiția. În ce fel? Călcând pe urmele părinților săi, mici producători de mai bine de 40 de ani.

”La început, a fost doar sucul de mere. Însă dorinţa de a satisface până și cele mai diverse gusturi a dus, în timp și la alte combinaţii. Astfel, în prezent, la Savori ardelenești, sucul de mere e produs atât ca sortiment individual, cât şi în combinaţii inedite cu: morcovi, sfeclă, pere, coacăze, zmeură, afine, ghimbir, mure, gutui.

Cu ajutorul dumneavoastră, sperăm ca sucurile Savori ardelenești să poată fi savurate în toată țara! Vă mulțumim pentru susținerea micilor producători!”, afirmă Anca Dumitrița Feneșan.

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 III a fost câștigat de Camelia Comșa, manager ȘCOALĂ DE MAKE-UP & BEAUTY!

”Business-ul meu de suflet l-am dezvoltat încă din 2013: o școală de Make-up & Beauty pentru care sunt Trainer. Mi-am dorit să mă pregătesc în acest domeniu și să dau mai departe informațiile prin cursurile acreditate ANC de inițiere și perfecționare Make-up, dar și specializări pentru stilizare sprâncene, laminare gene și sprâncene, cosmetică.

Vreau să dezvolt mai departe această școală unde până în prezent am avut sute de cursante, să aduc cele mai actuale tehnici de machiaj, stilizare sprâncene și mai ales aparatură cosmetică de ultimă generație. 

Prin aceste cursuri pe care le țin, ajut cursantele să-și deschidă propria afacere și le susțin cu toate informațiile necesare economice pentru ca activitatea să fie desfășurată legal. Totul pentru Frumusețea eternă a femeii!”, susține Camelia Comșa.

 

Câștigătoarea votului publicului: ”FELICITY STORE”, bijuterii unicat, din prelucrarea rășinii!

”FELICITY STORE” a fost favorita publicului, fondatoarea Bularcă Georgiana, asigurându-și astfel, locul în 𝗠𝗔𝗥𝗘𝗔 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗔 de la Iași, din 𝟏𝟐 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞.

”Proiectul la care noi lucrăm este despre cei care creează și cei care poartă bijuterii / accesorii. Ne propunem să dezvoltăm în România o tehnică originală de prelucrare a rășinii pentru fabricarea accesoriilor și bijuteriilor unicat. Această tehnică are o funcționalitate aparte: se pot crea pelicule fine de rășină pe diferite suprafețe deschise, inclusiv a formelor de sârmă sau traforaj metalic. O funcționalitate unică în domeniul rășinilor.

Cu gândul la zecile de fabrici închise din România și a forței de muncă a românilor de peste hotare, îndrăznim să credem că putem schimba ceva în acest sens. Ne dorim să vedem creațiile românilor apreciate atât în țară, cât și în afara acesteia. Ne dorim să fim noi schimbarea pe care vrem să o vedem și în alte industrii creative”, mărturisește Georgiana Bularcă.

 

Sponsorii evenimentului OFA START UP ANGELS au oferit, ca de obicei, premii substanțiale concurentelor  câștigătoare, astfel:

  • SECTRA : pentru locurile I, II și III, câte o ședință de consultanță în domeniul securității private, în valoare de 1.000 lei.
  • S.C. Consulting SRL, Liliana Culda: pentru locurile I și II, câte două sesiuni de identificare a stilului comportamental, în valoare de 1.200 lei.
  • Lipoline SRL-dr. Argentina Vidrascu: o ședință de lipofilling facial pentru locul 1, în valoare de 1700 euro.
  • Consensual Vision SRL: pentru Premiul publicului si premiul I, câte două ședințe de consultanță în resurse umane, sau la alegere, coaching.
  • Cristian Fertea: pentru Premiul Publicului și premiile I, II și III, câte două ședinte de consultanță în business (valoarea unei ședințe fiind de 1.000 lei).
  • Relax Med Therapy SRL-Carmen Lazuran: pentru Premiul Publicului și Premiul I, câte o ședință de relaxare (160 lei) și masaj cu pietre (120 lei); pentru premiul II, p ședință masa cu pietre (120 lei) și masaj therapeutic (100 lei), iar pentru premiul III, două ședințe masaj therapeutic (100 lei, fiecare).
  • Life Dental Spa: pentru Premiul Publicului și premiiile I, II și III, câte un pachet igienizare, în valoare de 741 lei, care cuprinde: consultanție camera intraorală, plan de tratament, detartraj cu ultrasunete, periaj professional, airflow.
  • Impact Assessment- servicii consiliere implimentare GDPR, pentru toate concurentele.
  • MUJERY CHICKY- o colecție de cercei și o broșă, pentru fiecare concurentă, în parte.

Partenerii media ai competiției OFA STARTUP ANGELS sunt: Grupul Gândul, AGERPRESBusiness 24, Ziare.com, Curierul Național, Gazeta de Sud, wall-street.ro, Radio Sud, România liberă, A7TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *