RENASSAINCE – un regal cultural dedicat frumuseții și eleganței feminine

Patronatul OFA UGIR – Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România, filiala București în parteneriat cu Win Gallery și Novak Couture, organizează evenimentul “RENAISANCE” – un regal cultural dedicat eleganței, frumuseții si leadershipului feminin.

Evenimentul va avea loc miercuri, 20 martie, ora 18:30, în cadrul Win Gallery, din București, și va găzdui lansarea colecției de rochii de seară și rochii cocktail marca Novak Couture, ce poartă semnătura designerului Alina Novac, coordonatoare dezvoltare OFA UGIR București și UE.

“Rennaisance” este un regal cultural dedicat frumuseții și eleganței feminine, un eveniment premium care va reuni reprezentanți ai instituțiilor publice, ai corpului diplomatic și ai mediului de afaceri.

Pentru a întregi atmosfera de poveste creată în jurul conceptului renașterii, dar și pentru a le oferi o experiență memorabilă invitaților, evenimentul include recitaluri de harpă, vioară și poezie, sesiuni de business networking și tururi ghidate ale expoziției de artă plastică găzduită la Win Gallery.
 
Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza de invitație nominală și confirmare de participare la numărul de telefon 0747 136 001 sau la adresa de email bucurești@ofa.ugir.ro (Mioara Iofciulescu, vicepreședintă OFA UGIR, departamentul dezvoltare parteneriate).

Vă așteptăm cu mare drag să petrecem împreună o seară memorabilă, să creăm conexiuni valoroase și să demarăm noi proiecte și colaborări frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *