Sclipiri aurii de autentică valoare, forță și feminitate la Golden Women Gala a patronatului Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR

Celebrarea rezultatelor patronatului Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România (OFA UGIR) din anul 2023, ce se apropie de final, a fost prilej pentru reunirea a peste 150 de femei antreprenor din 20 județe ale României și din Europa, pe 9 decembrie în județul Brașov, în somptuoasa locație a Serenity Resort din Codlea, Brașov.

Mirabela Miron, președinta OFA UGIR: România nu este ceva abstract, România este fiecare dintre noi, sunt copiii noștri. Este responsabilitatea noastră să acționăm și așa cum ne implicăm în casă, la firmă, să ne implicăm pentru un scop comun mai mare! Pentru că avem un „mandat” limitat pe pământ și este foarte important ce lăsăm în urmă!

Președintele organizațiilor județene au primit diplome de recunoaștere a dedicării lor pentru coagularea comunităților de femei de afaceri valoroase și dornice să se implice.

De asemenea, au fost recunoscute meritele coordonatoarelor domeniilor de interes fiscalitate; fonduri europene și guvernamentale; relații internaționale; ale vicepreședintelor OFA UGIR, pentru expertiza echipelor și constanța prezenței în dialogul social.

Mesaje de salut au adresat oaspeții Galei:

  • Roxana Mînzatu, secretară de stat, coordonatoare a Departamentului pentru Evaluare Integrată și Monitorizarea Programelor Finanțate din Fonduri Publice și Europene;
  • Ramona Strugariu, deputată europeană, vicepreședinta Delegației la Comisia parlamentară de asociere UE-Moldova, membră a Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne din Parlamentul European;
  • Teodora Petre, Head of SME Strategy la Raiffeisen Bank România;
  • Elena Coandă, președinta Patronatului Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri;
  • Radu Godeanu, vicepreședinte UGIR.

Patronatul OFA UGIR are peste 770 de membre femei antreprenor cu recunoaștere în sfera lor de activitate și prezente în toate domeniile socio-economice.

În acest an, atât de dinamic și cu multiple provocări, OFA UGIR a răspuns necesităților și preocupărilor membrelor prin 13 conferințe naționale și regionale, încununate de „Golden Women Gala”.

Acestea au făcut ca „palmaresul” OFA UGIR de la înființare, la începutul anului 2020, și până acum să ajungă la peste 7.600 de participanți la evenimentele cu prezență fizică și, respectiv, peste 1.160 de participanți la activitățile realizate online.

Anul 2024 va veni cu o nouă serie de evenimente și proiecte de impact pentru membre și, bineînțeles, pentru societate.

Printre cele mai importante momente ale serii amintim și de intervenția colegei noastre Ana-Maria Alexandru, fondator AMA Leadership Academy și coordonatoare dezvoltare OFA UGIR filiala București, ce ne-a prezentat cum putem obține rezultate uimitoare cu ajutorul unui leadership și management vizionar.

Fotografiile oficiale din cadrul „Golden Women Gala” se regăsesc în ACEST LINK.

Photo credits: AdVerde

Descoperă în următorul videoclip câteva dintre principalele momente ale galei:

Amintim că, la cea mai recentă conferință internațională ce a avut loc la București pe 07 noiembrie 2023, pentru prima dată în cadrul unui eveniment organizat de o entitate privată, au transmis mesaje dedicate participanților și membrelor OFA UGIR:

  • Roberta Metsola, Președinta Parlamentului European:

https://youtu.be/8Xzdcx9pRCo?si=cSzDzXnT6ZMnanJd

  • Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene:

https://youtu.be/3BbmHcxaw34?si=lu7EHhzLvkHEvkYh

Mai multe detalii despre conferință regăsiți AICI. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *