Tabere de conectare parinte-copil │ ”Să creștem mici”

Patronatul OFA UGIR are deosebita plăcere să vă prezinte și să vă invite să fiți parte a taberelor de conectare părinte-copil: ”SĂ CREȘTEM MICI”, organizate în parteneriat cu Zensibil și FabuloCity, coordonate de către colega noastră Georgiana Damian-Săvăstru, președintă OFA UGIR Galați. 

Mai multe detalii despre Georgiana și activitatea sa pot fi regăsite aici:

Fabulocity Preschool and Afterschool programul ”Zensibil”

E pentru tine dacă ești mereu în proces de învățare. E pentru tine dacă vrei să descoperi cum poți fi un părinte mai bun pentru copilul tău, nu doar din citite, ci prin activități practice.

La ce să te aștepți?

Te invităm să vii fără așteptări, va fi o experiență inedită, nemaitrăită, pentru că deși e ediția a 3-a, va fi o experiență unică, chiar și pentru noi.

Ce știm sigur e că vei păși, împreună cu copilul tău, într-o lume în care parenting-ul nu este deloc o treabă grea, necunoscută, stresantă, copleșitoare. E despre iubire și (re)conectare!

În tabăra SĂ CREȘTEM MICI, timp de 3 zile, copiii primesc ceea ce își doresc cel mai mult – atenția și iubirea necondiționată a părinților, iar voi, părinții, veți primi provocarea de a alege să fiți prezenți, să lăsați judecățile în afară, să vă exprimați liber, să fiți blânzi unii cu ceilalți, dar mai ales cu copiii voștri.

Georgiana Damian, psihoterapeut, mamă și creatoarea acestei lumi-cât-un-weekend, vă va ghida în această poveste de iubire între părinte și copil, despre atașament și conectare autentică.

De vineri, până duminică, intrăm în atmosfera de tabără, de la mic, la mare.

  • Tabără de conectare părinte – copil (4 – 7 ani) ”SĂ CREȘTEM MICI”, desfășurată în perioada 18-21 aprilie.

Mai multe detalii și înscrieri AICI.

  • Tabără de conectare părinte – copil (8 – 12 ani) ”SĂ CREȘTEM MICI”, desfășurată în perioada 17-19 mai.

Mai multe detalii și înscrieri AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *