TELEMUNCA – de la recomandare la o reală soluție pentru afaceri

Telemunca – un subiect de actualitate si obligatoriu pentru multi dintre antreprenorii romani!

 

Pentru ca o formă de muncă să poată fi aplicată în beneficiul angajatorului și a angajatului, în condițiile actuale de pandemie, ambii trebuie să cunoască implicațiile acestei forme a raporturilor de muncă.

Nu fac pentru că nu știu este de domeniul trecutului!

Astăzi riscul ratării unor șanse de adaptare și aplicare a noului sunt nepermise și pot fi chiar decisive pentru business-uri.

Telemunca a devenit ”familiară” afacerilor de orice dimensiune și multor domenii de activitate. În perioada în care salariatul lucrează de la domiciliu sau din orice alt loc, securitatea comunicațiilor și a datelor utilizate trebuie să fie prioritară în activitatea profesională.

Mai mult, implicațiile financiare ale nerespectării formelor legale de schimbare a locului muncii sunt mari, însemnând amenzi între 5.000-10.000 de lei pentru fiecare salariat.

Lipsa instruirii la introducerea oricărei noi proceduri de lucru este sancționată cu amendă de 2.000 de lei. Nemaivorbind de amenzile usturătoare în cazul încălcării normelor GDPR!

În webinarul sustinut de doamna consultant Lilia Mosoreti-Panait, vom oferi participanților indicații teoretice, comentarii pe articole de lege și soluții practice, aplicabile direct atât din ipostaza de angajator, cât și din postura de angajat.

Cunoașterea înseamnă putere!

Doamna Lilia Mosoreti-Panait este fondator IMPACT ASSESSMENT S.R.L., Senior Legal Consultant, Consultant GDPR & Trainer, Expert Legislația Muncii, Membru fondator al OFA UGIR.

 

Evenimentul se va desfasura on-line prin Facebook Live si Platforma ZOOM.

Participare gratuita. Inscrie-te si pune din timp intrebari concrete ce te preocupa cu privire la acest subiect: https://forms.gle/stnJ2SVG4g2J3QWu5

 

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/95246081213…

Meeting ID: 952 4608 1213
Passcode: 918377

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *