Webinar cu Geta Lupu – ”S.O.S. Antreprenori – aspecte juridice esențiale pentru antreprenorii de succes”

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR organizează pentru al treilea an consecutiv, webinarii tematice și traininguri de specialitate, GRATUIT, destinate atât membrilor OFA UGIR, cât și persoanelor interesate de subiectele discutate.

Astfel, avem deosebita plăcere să vă invităm la un nou webinar ce se intitulează ”S.O.S. Antreprenori – aspecte juridice esențiale pentru antreprenorii de succes”, alături de doamna Geta Lupu avocat, mediator, arbitru, președinte ”Justiție pentru minori”, vicepreședinte Tribunalul de Arbitraj Judiciar Iași și membră OFA UGIR Iași.

Domnia Sa spune că experiența a învățat-o să își armonizeze conduita în orice context astfel incât să existe un echilibru de ansamblu.

”Sunt avocat în Baroul Iași din 2002 și Presedinte al Asociatiei Justiție pentru Minori. Exercit profesia de avocat cu convingerea că avocatura este în mod esențial o profesie în slujba cetățeanului înțelegând prin acesta că avocatul are obligația ori de câte ori constată că se impune să realizeze o asistență a clientului astfel încât să acopere și educația juridică, civică a clientului său, desigur, adecvat împrejurării și în spiritul respectului față de client.”

Când și unde va avea loc seminarul tematic?

🗓️ 15 iunie 2023

⌛ 13:00 – 14:30

💻 platforma Zoom

Astfel, pentru a putea participa la acest webinar, vă invităm să completați următorul formular de înscriere:

➡️ https://forms.gle/NaUZAFtd87KX1Gqd7

Mai multe detalii despre eveniment regăsiți aici: https://fb.me/e/2UWa0vuzZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *