Abordări practice pentru provocările femeilor antreprenor │ OFA UGIR Suceava

Vă invităm la o nouă întâlnire marca OFA UGIR Suceava în cadrul căreia îl vom avea alături de noi pe Dan Schipor, consultant în management strategic și partener BDO, firmă de consultanță prezentă în peste 160 de țări la nivel mondial.
 
Pregătiți-vă o listă de 3 provocări cu care vă confruntați în cadrul businessului vostru, iar Dan va oferi fiecărea dintre voi răspunsuri valoroase și soluții practice pe care să le puteți aplica în activitatea voastră.
 
Participarea se face doar în baza completării formularului de înregistrare de mai jos: https://forms.gle/MgeS4ZA368TqugfJ8
 
Când și unde va avea loc evenimentul?
Data și ora: joi, 25 aprilie │ ora 17:30
Locație: Biblioteca Universității „Ștefan cel Mare” Suceava | Sala de lectură, corp E (intrarea dinspre parc) | Str. Universității, nr. 13
 
Întâlnirile noastre sunt dedicate femeilor antreprenor, cu roluri de conducere sau doritoare de a-și dezvolta propriul business. Doamnele care nu sunt membre OFA UGIR Suceava, dar doresc să ne cunoască, beneficiază de participare gratuită la prima întâlnire.
 
Ne dorim să creăm împreună un mediu propice pentru învățare, dezvoltare și susținere reciprocă între femeile antreprenor din Suceava!
 
Vă așteptăm cu drag! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *