Business Networking & Beauty Summer Soirée

Colegele noastre din cadrul Organizației Femeilor Antreprenor din UGIR – filiala Iași au organizat vineri, 04 august, un nou eveniment de networking ce s-a intitulat ”Business Networking & Beauty Summer Soirée” și a avut loc la Hotel Arnia din Iași. 

Evenimentul a luat forma unei seri de răsfăț și relaxare, conturată de momente de surpriză și voie bună în pași de dans. De asemenea, pe lângă oportunitățile de business networking, au existat și ocazii valoroase de învățare alături de prietenele și membrele OFA UGIR.

Unul dintre aceste momente, a fost definit de workshop-ul realizat de către doamna Radu Petronela, trainer & project manager NAOS Skincare România care a conturat secretele frumuseții și expunerii la soare fără consecințe nedorite. Cele peste 25 de invitate și femei antrenor au descoperit diferite ”tips & tricks” despre cum să aibă grijă de pielea lor, să o mențină sănătoasă și frumoasă în perioadele călduroase.

”Suntem mai frumoase decât credem!” – a reprezentat motto-ul serii.

Aducem mulțumiri speciale pentru Amalia Georgescu – președinte OFA UGIR Iași și vicepreședinte OFA UGIR Regiunea N-E, Claudia Grigorii – membru OFA UGIR Iași și Radu Petronela – membru OFA UGIR IAȘI, pentru organizare.
 
📸 Photo credits: Diatim Productions
🎶 Music vibes: Dj Torro
🏣 Location: Hotel Arnia Iași
☀️ Summer protection recommandation: BIODERMA by Naos Bioderma
💐 Florals & Decorations: AGEO Weddings & Private Events
🧁 Delicious sweets: PALIBO, LifeSpot
🍝🍹 Delicious appetizers, pasta & cocktails: Pasta House, Restaurant Arnia Iași
🎁🎉 Surprises and gifts: BIODERMA, Q Estetic, cărțile ”Autentic” semnate de Maura Anghel, dulcețurile BIO semnate de Antoaneta Nita, cursurile marca Grifin, Anca Besliu – Asigurări pe înțelesul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *