Conferința ComuniHEALTHcare, ediția #5

Vineri, 07 iunie 2024, te așteptăm la Conferința ComuniHealthCare, ediția 5, eveniment la care suntem parteneri. 

Conferința este adresată antreprenorilor și profesioniștilor din domeniul medical. Include 4 paneluri – Pacientul, Banii, Binele și Publicitatea în care vom aborda subiecte legate de etică & drept medical, eficientizare fiscală, promovare și comunicare medic-pacient, cu patru vorbitori de excepție: av. Cătălina Bordianu, Valentina Saygo, dr. Simona Radu Răuță și Oana Chivu.

În cadrul ediției #5, punem în discuție siguranța pacientului și vorbim despre relația medic-pacient și despre despre cum să transformăm „lupta pacientului” în „șansa pacientului”. Analizăm provocările legale și fiscale pentru a le înțelege corect precum și strategiile corecte de marketing – ce să facem și ce să nu facem pentru a promova o clinică/ un cabinet medical.

De ce să participi la conferință?

1. Pentru că primești suport complet din partea unei echipe multidisciplinare de specialiști care oferă informații pertinente despre aspecte esențiale care țin de activitatea în domeniul medical. Mai precis, vom aborda siguranța pacientului prin optica dată de relația cu pacientul, din punct de vedere al reglementărilor legale în vigoare, al înțelegerii și implementării mecanismelor contabile și îți punem la dispoziție un ghid practic despre cum să faci marketing medical, respectând deontologia specifică.

2. Pentru că accesezi o comunitate interactivă și informativă pentru dezvoltarea ta profesională și pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite pacientului.

3. Pentru că primești un „hands on” care include informații actualizate și verificate, cu aplicabilitate imediată, mapă cu livrabile tipizate esențiale, în format fizic și formate editabile electronice.

4. Pentru că ai ocazia să adresezi întrebările tale legate de nevoile tale din clinică sau din cabinet unor experți care vin cu puncte de vedere și cu soluții valide. În acest mod, descoperi că problemele tale sunt și ale celorlați, că faci parte din această comunitate și că poți învăța din experiența colegilor.

5. Pentru că informațiile valoroase și practice te ajută să îți promovezi clinica sau cabinetul medical prin înțelegerea corectă a pașilor, iar un traseu corect este esențial și definitoriu pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor, spre prosperitate.

6. Pentru că poți face open networking cu participanții la conferință în format fizic pe timpul pauzelor coffee-break și în timpul mesei de prânz. În biletul conferinței în format fizic sunt incluse toate produsele de la coffee-break și masa de prânz cu mâncare de tip finger-food.

ÎNSCRIE-TE AICI!

Beneficiezi de un discount cu codul de reducere OFAUGIR10.

Locație: Hotspot Workhub, Calea Griviței 82-98, București.
Interval orar: 09:00-16:00

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi pe e-mail hello@comunihealthcare.ro sau la telefon +40 746 155 022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *