Conferința Regională OFA UGIR: ”Despre investiții și dezvoltarea afacerilor”

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) susține la Buzău, o dezbatere de interes major pentru regiunea Sud-Est, cu discuții aplicate cu întreprinzătorii. În cadrul conferinței regionale din 19 aprilie, începând cu ora 09:30, cu tema Despre investiții și dezvoltarea afacerilor” vor fi abordate două subiecte de interes major:             

  • Noutăți de dezvoltare, finanțări din fonduri nerambursabile europene și guvernamentale pentru Regiunea Sud-Est;
  • Implicațiile ultimelor modificări fiscale pentru firmele românești.

Conferința va avea loc în sala Nicu Constantinescu din Primăria Municipiului Buzău, cu Florentina Mănăilă, coordonatoare dezvoltare OFA UGIR Buzău, Elena Gurguiatu, coordonatoare dezvoltare OFA UGIR Buzău și Mirabela Miron, Președinta OFA UGIR – în calitate de gazde.

Vom prezinta antreprenorilor din regiune, în detaliu, concret și aplicat, toate oportunități de finanțare a afacerilor, dar și a comunităților locale.

Fiecare antreprenor știe cât de important este să gândească strategic afacerea, dar acest lucru poate fi făcut doar cunoscând principalele fluxuri de finanțări pentru regiune. De aceea acest eveniment, gândit în sprijinul antreprenorilor și cu discuții aplicate pe tipuri de finanțări disponibile pentru IMM-uri, este mai mult decât util.

Dacă ești orientat spre creștere, diversificare, este cea mai bună ocazie să îți faci o imagine de ansamblu cu finanțările disponibile pentru regiune și cu formele de fiscalizare a afacerilor. Pentru a gândi cele mai potrivite proiecte pentru afacerea ta și pentru angajații tăi.

La final de eveniment veți avea oportunitatea să schimbați idei, să stabiliți noi contacte cu toți participanții, într-o sesiune de networking.

Accesul în cadrul conferinței este cu titlu gratuit și se realizează prin completarea următorului formular de participare:
înscrie-te aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *