Explorăm oportunitățile pieței imobiliare │ OFA UGIR Cluj

Suntem încântați să vă invităm la un eveniment de excepție marca OFA UGIR, dedicat celor care își doresc să exploreze oportunitățile din lumea imobiliară! 
 
În cadrul evenimentului nostru, colega noastră, doamna Diana Radu, broker birou RE/MAX Concept, îl va avea ca invitat pe dl. Daniel Rus, un expert cu o experiență solidă de aproape 10 ani în domeniul imobiliar. Cu peste 100 de tranzacții gestionate cu succes, Daniel este pregătit să împărtășească din cunoștințele și înțelepciunea sa acumulată în acest timp. 
 
Cu o înțelegere profundă a pieței imobiliare și a dinamicii sale, Daniel a fost implicat în diverse tipuri de tranzacții, de la vânzări rezidențiale și comerciale, până la închirieri și investiții imobiliare. 
 
Ca parte a rețelei globale RE/MAX, Daniel a avut acces la resurse și educație de calitate, participând la sute de ore de cursuri și traininguri, pentru a servi interesele clienților cu loialitate și profesionalism. 
 
Vă invităm să vă alăturați acestui eveniment pentru a afla mai multe despre tendințele și strategiile din domeniul imobiliar și pentru a face noi conexiuni și parteneriate de succes! 
📅  30.05.2024
🕒  18:00 – 21:00
📍  Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 62, Cluj Napoca
🎟️  Locurile sunt limitate! Formular de înscriere: bit.ly/3xGEgCR
 
Nu ratați ocazia de a învăța de la unul dintre cei mai experimentați profesioniști din domeniul imobiliar! Te așteptăm cu drag la evenimentul marca OFA UGIR, alături de dl. Daniel Rus și comunitatea noastră!
 
Mai multe detalii AICI. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *