Ce evenimente OFA UGIR te așteaptă în perioada mai-iunie?

Odată ce perioada sărbătorilor pascale se termină, comunitatea OFA UGIR a pregătit pentru tine o serie de evenimente de business networking și conferințe naționale la care vă așteptăm cu mare drag:

Conferința Națională │ EDUCAȚIA VIITORULUI: între parenting și cerințele pieței muncii va avea loc luni, 13 mai, în cadrul Congress Hall din Iași.
 
Suntem onorați să avem alături de noi speakeri de renume ce vor împărtăși informații valoroase cu privire la sistemul educațional din România, învățământul dual, parenting și cerințele pieței muncii.
 
Deschide noi oportunități pentru un viitor educațional strălucit al copilului tău! 
 
Alege să participi sau să devii partner prin completarea următorului formular de participare: bit.ly/conferinta-Educatia-Viitorului
 
Mai multe detalii despre eveniment AICI. 
  • 17 mai – CLUJ – Întâlnirea locală OFA UGIR Cluj cu tema: ”Antreprenoarele, Inteligența Artificială și Soluțiile Inovatoare în Frumusețe și Sănătate”. Mai multe detalii AICI.
  • 17 mai – ONLINE – Webinar marca OFA UGIR Suceava cu tema: ”Puterea interioară a femeii”. Detalii și înscrieri AICI.
  • 17 – 19 mai – BRAȘOV – Tabară de conectare părinte – copil (8-12 ani) – ”Să creștem mici”, eveniment marca Zensibil și FabuloCity, coordonator Georgiana Damian-Săvăstru, președintă OFA UGIR Galați.

Mai multe detalii AICI.

  • 22 mai – BUCUREȘTI –  Business Networking event OFA București cu tematica: ”Lansarea cu succes a unui produs, depinde de călătoria de la concept și design pana la clientul mulțumit.”

Vino să ai o experiență senzorială din perspectiva consumatorului pentru a ști cum sa îți îmbunătățești procesele ce duc la realizarea produselor tale reușite.

  • 24 – 26 mai –  Retreat în Bucovina ”Puterea interioară a femeii” cu Mioara Iacob, Sexolog Clinician, Psiholog și Numerolog.

Mai multe detalii AICI. 

  • 30 mai – CLUJ – Eveniment ”Explorăm oportunitățile pieței muncii” cu Diana Radu, Broker birou RE/MAX Concept și Daniel Rus, Consilier imobiliar RE/MAX Concept.

Mai multe detalii AICI. 

  • 30 mai – SUCEAVA – Întâlnire locală despre ”GDPR Simplificat: Cum evităm riscurile și amenzile?” cu Bogdan Panait, expert în domeniu. DETALII.

IUNIE 

  • 14 iunie – CONSTANȚA – Conferința Regională marca OFA UGIR filiala Constanța
  • 18 iunie – BUCUREȘTI – Business Networking event cu tematica: „Femei emblematice și contribuția lor în domeniul sănătății” cu speakeri valoroși, medici experți, business owners care transformă activ și în bine domeniul sănătății din România.

IULIE

  • 12 – 14 iulie – COVASNA – ”Bootcamp de comunicare cu SENS Branding & Public Speaking & Leadership”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *