Prezentare Oportunități și Instrumente Granturi pentru PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ

Descoperă oportunitățile, indicatorii și condițiile de eligibilitate în ceea ce privește Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Instrument de Grant de până la 100.000 euro pe Înterprindere care să Sprijine IMM-urile în Adoptarea Tehnologiilor Digitale.

Echipa de consultanți și experți în fonduri europene OFA UGIR vă stă la dispoziție pentru informații detaliate și oportunitatea colaborării în scrierea și implementarea proiectelor finanțate prin programul PNRR.

Date contact: 

Ana-Maria Icătoiu, vicepreședinte OFA UGIR

Expert coordonator al departamnetului ”Finanțări europene și guvernamentale”

Ana-Maria Icătoiu are peste 16 ani de experiență în domeniul dezvoltării sustenabile, al eficienței energetice și al proiectelor de tip smart-city. A coordonat proiecte pentru dezvoltarea durabilă a orașelor pe parte de creștere a independenței și a eficienței energetice, de protecție a mediului înconjurător și de îmbunătățire a calității vieții. În cadrul actualului Cadru Financiar Multianual, sprijină entități private și publice în atragerea de finanțări nerambursabile pentru investiții ce țin de dezvoltarea regională, digitalizare, eficiența energetică, scăderea amprentei ecologice, tranziția energetică.

E-mail: ofa@ugir.ro 

0741 058 423, anamaria.icatoiu@gmail.com

Descoperă mai jos oportunitățile de finanțare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *