Primăvara, Renaștere, Feminitate, Delicatețe și Dăruire – au fost elementele unificatoare la Spring Soiree, OFA UGIR Brașov

Spring Soiree, din 06 martie de la Brașov, a fost o seară specială, dedicată femeilor din OFA UGIR, dar și prietenelor noastre, care au fost invitate să petreacă acea zi, premergătoare zilei Femeii, într-un cadru plin de gingășie și delicatețe feminine.

Evenimentul a fost moderat de Anda Lupsan, președintă OFA UGIR Brașov și Event & Interior Designer Blisspreneur și Amalia Georgescu, vicepreședintă OFA UGIR Regiunea Nord-Est. 

Mirabela Miron, președintă OFA UGIR, a ținut un scurt și emoționat discurs despre ce înseamnă această organizație fabuloasă de femei, iar Veronica Costache, vicepreședintă OFA UGIR Brașov, a coordonat momentul tombolei, de dăruire al serii.

Întregul concept a fost creat ca o celebrare a venirii primăverii și a reîntoarcerii la viață, evidențiind o paralelă alegorică între trezirea naturii și înflorirea florilor și propria noastră înflorire ca femei, în care ne redescoperim, îmbrățișăm și chiar dezvoltăm natura feminină.

În acest scop, pe mesele de la Conacul Albert, a fost creat un decor încântător, cu aranjamente florale ce cuprindeau cele mai delicate flori de primăvară: zambile, narcise, ghiocei și mitisori, toate în nuanțe pastelate și delicate. Totuși, cadrul inedit a fost creat de ploaia de flori, sute de petale care păreau să leviteze deasupra invitatelor, care ele însele s-au amestecat cu decorul și au devenit parte din poveste.

Invitatele au respectat cu strictețe dress code-ul, îmbrăcându-se în culori pastelate, vesele, asemănătoare florilor primăverii, accesorizate cu cele mai frumoase broșe și cercei, multe dintre ele având forme florale. Iar pentru a aduce atenția fiecărei femei la momentul prezent, acestea au găsit în locul în care au ales să se așeze, un mesaj scris cu iubire și pricepere de Delia, de la Caligrafie cu Delia.

Speakerii evenimentului, veniți din diverse colțuri ale țării, au adus un plus valoare serii, prin informațiile și emoția transmisă:

  • Alexandra Ungurean – Stilul vestimentar personal ca formă de exprimare a autenticității,
  • Roxana Guzu – Oglinda, puntea de trecere a femeii, emoțional la spiritual
  • Hella Merkaba – Unirea și dragostea dintre Shiva și Shakti.

Simțul gustativ a fost răsfățat de preparatele delicioase pregătite de chef-ul serii și de cocktail-urile colorate și florale.

Până și preparatele culinare și plating-ul au fost armonizate cu tema evenimentului, având nuanțe vesele și decor din flori comestibile, atât în farfurii, cât și în paharele de cocktail.

A fost o seară în care s-a dăruit și s-a primit. S-a dăruit sprijin, s-au împărtășit experiențe și know how, bucurie și recunoștință. Și, s-au oferit și multe daruri, din partea femeilor antreprenoare, pentru toate femeile participante la eveniment.

Un eveniment în care, ca la toate întâlnirile organizate la OFA UGIR, membrele se regăsesc, se relaxează, se conectează și aduc echilibru și valoare în viața celor din jur și a lor!

album foto

Photo credits: AdVerde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *