Rezumatul Conferinței Naționale București, 30 martie

Ne-am bucurat de participarea a peste 190 de invitați la cea de-a IX-a conferință națională organizată de patronatul OFA UGIR pe 30 martie 2023 la București, în cadrul Cercului Militar Național.

Tema conferintei ”Despre fonduri nerambursabile și infrastructură: 2023 – anul revenirii economiei?” a generat dezbateri și discuții aplicate cu antreprenorii participanții și reprezentanții instituțiilor publice în cadrul celor două paneluri principale, la care au fost invitați speakeri experți în domeniul lor de activitate.

Au fost foarte utile intervențiile speakerilor noștri și dezbaterile din cadrul a două momente speciale pregătite de colegii noștri:

  • dialogul cu invitata specială a Conferinței – E.S. Natalia Gavrilița, fostă prim-ministru al Republicii Moldova pe tema ”Creșterea participării femeilor la viața politică, economică și socială”.

Dacă doriți să revedeți anumite momente ale Conferinței, o puteți face accesând:

Întreg albumul foto al conferinței este aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.532727425712433&type=3

Vă invităm să rămâneți în legătură cu noi pentru următoarele evenimente, pe care le pregătim, urmărind:

📍 pagina de Facebook a OFA UGIR: https://www.facebook.com/ofa.ugir/

📍 pagina de LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/ofa-ugir/

Între timp, anunțăm organizarea Conferinței regională la Târgu Jiu pe data de 25 aprilie 2023, începând cu orele 09h30, cu tema: ”Despre fondurile nerambursabile, investiții și competențe digitale cu impact real în economia locală”. Detalii aici: https://fb.me/e/1bNRhBS0J

De asemenea, pe 8 iunie 2023 planificăm o nouă Conferință Națională la Bacău.

Calendarul evenimentelor locale din luna aprilie îl regăsiți aici:  https://ofaugir.ro/calendar-intalniri-si-conferinte-marca-ofa-ugir-luna-aprilie/

Dacă încă nu sunteți membru cu drepturi depline, ne-am bucura să aflăm că doriți să vă implicați prin patronatul OFA UGIR în construirea comunității, economiei, țării pe care o dorim!

Formularul de adeziune este disponibil aici: https://ofaugir.ro/contact/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *