Echipa OFA UGIR la nivel național

Suntem deja în cel de-al III-lea an de când patronatul OFA UGIR (Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România) a fost lansat oficial la Iași în februarie 2020, în prezența a peste 250 de femei.

Ne bucurăm constant căci am adunat o mulțime de rezultate frumoase împreună și ne-am dezvoltat în 25 de județe ale României, Republica Moldova și Croația.

Toate acestea nu ar fi putut fi posibile fără implicarea atât a echipei de conducere, cât și a echipei administrative, reprezentate de:

Descoperă mai multe detalii despre:

Descoperă reprezentanții fiecărei regiuni de dezvoltare:

OFA UGIR Regiunea Nord – Est

Descoperă mai multe detalii despre:

OFA UGIR Regiunea Nord – Vest

Descoperă mai multe detalii despre:

OFA UGIR Regiunea Centru

Descoperă mai multe detalii despre:

OFA UGIR Regiunea Vest

OFA UGIR Regiunea Sud – Vest Oltenia

Descoperă mai multe detalii despre:

OFA UGIR Regiunea Sud – Est

Descoperă mai multe detalii despre:

OFA UGIR Regiunea Sud

Datorită acestor doamne minunate, antreprenor și activ implicate în comunitate, am reușit să strângem în jurul nostru peste 800 de membre, colaboratori și parteneri, să organizăm 9 conferințe naționale, sute de evenimente locale, conferințe regionale, workshop-uri, webinarii și 5 misiuni economice internaționale.
 
Le mulțumim pentru dedicare, implicare, creativitate și dorința de a face bine în România!
 
În cadrul patronatului ne dorim să creștem importanța rolului femeii în dezvoltarea societății românești, sprijinirea, dezvoltarea, promovarea femeilor antreprenor și susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare.
 
Astfel, dacă vrei să descoperi puterea comunității OFA UGIR, să faci networking profesionist la conferințe de afaceri de nivel internațional și să îți dezvolți afacerea la un alt nivel, atunci te invităm alături de noi!
 
Descarcă și completează ADEZIUNEA pentru membership-ul anual pentru a-ți putea spune în mod oficial ”BINE AI VENIT ÎN ECHIPA OFA UGIR!”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *