Webinar cu Loredana Iulia Mihăilă – „Dezbatere privind noua viziune fiscală”

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR organizează o nouă serie de webinarii și informări online pentru membrii săi. Membrii OFA UGIR sunt invitați pe platforma Zoom la webinarul privind sesiunea de informare informală privind posibilele modificări ale Codului Fiscal cu impact major în afacerile mediului privat.

Dezbaterea va prezenta diverse puncte de vedere privind propunerile din presă de modificare ale Codului Fiscal – cum ne impactează?

Coordonator dezbatere: Loredana Iulia Mihăilă

  • Vicepreședinte OFA UGIR – Coordonator Domeniul Fiscalitate;
  • Expert Contabil din anul 2002;
  • Consultant fiscal din anul 2007, precum și expert judiciar specializat în fiscalitate cu o vastă experiență in ceea privește cazuistica fiscală.
  • Este, de asemenea, fondatorul grupului de firme de expertiză contabilă și fiscalitate Management Account Suceava care are o vechime de piață de 18 ani și un portofoliu de 300 de clienți din toate domeniile de activitate.

Te invităm alături de noi, în comunitatea OFA UGIR, pentru ca tu să fii la curent cu toate noutățile, să ai oportunități de networking la nivel național și internațional și să îți crești șansele de dezvoltare personală și profesională în calitate de femeie antreprenor.

Experții OFA UGIR îți vor fi alături pentru ca tu să îți dezvolți afacerile, să înțelegi oportunitățile și cum să gestionezi provocările.

Descoperă activitățile și evenimentele noastre pe www.ofaugir.ro.

📍Nu esti încă membru OFA UGIR?

Completează adeziunea. Trimite-o alături de dovada plății membralității pe ofa@ugir.ro și vei primi link-ul de conectare pe Zoom în cel mai rapid timp posibil.

Formular adeziune: https://ofaugir.ro/contact/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *